Osijek u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 13> |
Korisnik | |
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slika objavljena na osječkom portalu 031 - a naziv slike je "lega di je moj auto"
![]() ![]() ![]() ![]() Ledolomci su u akciji razbijanja leda na Dravi ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
E da , Tako je i MM danas tražio naš auto
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dobro vas je zatrpalo!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Dijana kod vas barem prođe ralica.
Kod mene ju vidiš ujutro i možda noću.
Već ne znam koliko smo kolica snijega izvezli iz dvorišta. Što je previše - previše je !!!!!!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nisam nikada bila u Osijeku ! Sad tek vidim kako je to lijepi starinski grad ! Hvala ti Lana2 na onom dijelicu povijesti (povijest je moja velika ljubav !) , mozda me jednom put nanese ......
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Viseći most u Osijeku pod snježnim pokrivačem
(snijeg je neprestano padao pa su slike lošije kvalitete) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drava okovana ledom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
smrznem se gledajući ove krasne zimske slike
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lana svaka ti čast da si se uputila u šetnju po ovom vremenu, Ja sam na 200m od promenade pa mi ta ideja nije pala na pamet
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Lana, ma neće tebi ništa snijeg i -10 kad si se ti navikla na našu buru.
Krasne slike ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Trenutno je -11, a kažu da će temperatura još više pasti. Za novi zimski tjedan imam spremnu punu zimsku opremu (bunda, bucke, kapa), što se mene tiče sve je još dobro dok nije poledica, e na to se nikad pa ni onda neću naviknuti.
Lantana u pravu si, kad zapuše bura pa čak i ako je 0 stupnjeva teže je podnositi hladnoću nego kad je veći minus ali bez vjetra. Meni je ipak milije ljeto nego zima. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lana, fascinantne su slike zaleđene Drave..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dra
![]() dobro se ti snalaziš na ovolikom snijegu i ledu.
![]() Lijepo si ti to nama poslikala.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Jutros je ovako izgledalo moje naselje kad sam krenula na posao.
![]() ![]() ![]() U centru je bilo isto veselo. ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Osječani divan vam je grad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Osijek je i moj grad iz srednjoškolskih dana.Prošla sam mnogo gradova u Hrvatskoj i šire ,ali vjerujte tako lijep i pitom grad nećete nigdje naći.Oni koji ga poznaju znaju o čemu govorim.Osijek je uvijek bio nepokoreni grad,nedajte ni sada da vas pokori led i snjeg.Lopate u ruke pa u akciju.Korisno je i zdravo
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvarno da očistiš nekoliko auta dok ne otkriješ koji je tvoj!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prelijepo je, ali ja sam ipak vidjela Osijek u jednom ljepšem izdanju i mislim da je možda najljepši grad u Hrvatskoj!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ajama, što se tiče snijega i leda ljudi su se zaista iskazali. Bilo je lopatanja na sve strane, a ljudi su u naseljima ovo iskoristili i za druženje pa se u pauzi pilo kuhano vino i vrući čaj. Prijevoz se unatoč snijegu i izuzetno niskim temperaturama odvija po redu vožnje. Autobusi i tramvaji prometuju kao i za suhog vremena, ma kapa dolje.
Slažem se s vama da je ovo divan grad, ali nažalost nekako smo uvijek zapostavljeni. Nisam rođena u ovom gradu i kao što volim moj rodni otok isto tako dio mog srca pripada i ovom prelijepom gradu čiji sam stanovnik već dugi niz godina. Moja kćer uvijek zna reći da je ovo grad po mjeri za život, ni prevelik ni premal i da još umjesto rijeke ima more bio bi zaista najnaj. Još uvijek me ispočetka oduševe prelijepi parkovi i nasadi cvijeća i naša prelijepa promenada. Obožavam šetati i iznova se diviti predivnim fasadama starih secesijskih vila koje su jedna ljepša od druge, a nanizane su u nekoliko ulica, zaista se ima što vidjeti. Ovako je jučer izgledala ujutro Tvrđa na -20 ![]() ![]() Studenti Umjetničke akademije donijeli su drvene sanduke u koje su nabili snijeg i od tih velikih pravokutnika rade snježne skulpture. Ponijela sam fotić pa ću danas uslikati neke od radova. Čak ih ni ovi veliki minusi nisu omeli u radu. ![]() ![]() Zgrada povijesnog muzeja, a u pozadini crkva sv. Mihovila, (slikala sam s prozora u uredu pa je slika ispala "malo pijana" ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |