Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a sad ovo je nešto što sam vidla jesenas u jednom dvorištu neznam šta je ali svakako izgleda na slak drugačije je lišće i oblik cvijeta ali sijemenke su iste kao kod slaka
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jel imate dosta rukavica za susjedstvo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e sad jedno pitanjce,snjeg se danas malo otopio i vidla sam da je puno biljaka se smrzlo naravno izgleda svi ostići,verbene,terešpanje ali najgore mi je muka jer moja največa cikasica po listovima se opalila od snjega jel frka za biljku ili su to se smrzli samo listovi?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() kao što vidite Lave ima sanjkalište u vrtu a uredno se valjala i po našoj poznatoj Slanici al ne po pijesku :)
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e cure
moje bok,opet smo danas lopatali...a kaj baka kod vas nema snjega nerem vjerovat
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad mala Lave sigurno uživa
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Pitam se imali li kraja padanju i minusima,pozdrav i čuvajte se
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet?
Pa vi zbilja ne morate nikud na skijanje! ![]() Mogu zamisliti kako Lave uživa!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovako je počelo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo i mene natrag kući...ukratko moj godišnji mi je gadno naporan jedva sam čekala da se vratim kući.
prvo da svima poželim sretnu novu i da nam je svima puno zdravlja i penez naravski kako bi mogle drljati po svojim vrtovima
![]() što se tiče životinjica mačke uredno čuvaju kuću,kornjače su zakopane i spavaju..
draga Free nema slikica jer se nema šta bitnije pokazati sve ipak miruje zašuškano je hrpom lišća a osijetljivice su zamotane tako da če slike pričekati proljetno buđenje a do tada ču se ja naravski šuljati po tuđim vrtekima i škicati što sam sve propustila ovih mjeseci jer nisam imala vezu za internet pa sam u zaostatku..
no hvala mojim posijetocima koji me obiđu kad i nisam doma
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Kuna sam se ja riješila porušivši drveće kraj kuće po čijim granama su se penjale!! A bilo je na tavanu i jaja, i oraha i krušaka, prava zimnica!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sretnu i veselu 2012.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala ti gospina travo...al sad nije baš nešto rasturen je smrdi ka tvor (od gnoja),tegle sam već polako stavila u zavjetrinu,nešto ću još malo posaditi i to je to, ja se polako pakiram za svogodišnji u komadu od 2mj ..
moj cvijetak mi pomaže a tu i tamo i malo odmaže
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Vrt ti je prekrasan, biljke raznolike i vrijedne, ali najvrednija biljka u tvom vrtu je onaj cvjetak sa početka priće.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hi draga free
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |