Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 133>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 09:50
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 16:43
ovako je počelo

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 16:48
Opet?
Pa vi zbilja ne morate nikud na skijanje!Wink
Mogu zamisliti kako Lave uživa!Big%20smile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 17:25
Pitam se imali li kraja padanju i minusima,pozdrav i čuvajte se
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 17:50
Sad mala Lave sigurno uživaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 20:50
e cure
moje bok,opet smo danas lopatali...a kaj baka  kod vas nema snjega nerem vjerovat
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 21:13
kao što vidite Lave ima sanjkalište u vrtu a uredno se valjala i po našoj poznatoj Slanici al ne po pijesku :)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 21:16
e sad jedno pitanjce,snjeg se danas malo otopio i vidla sam da je puno biljaka se smrzlo naravno izgleda svi ostići,verbene,terešpanje ali najgore mi je muka jer moja največa cikasica po listovima se opalila od snjega jel frka za biljku ili su to se smrzli samo listovi?
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 21:17
jel imate dosta rukavica za susjedstvoWink?
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 21:41
a sad ovo je nešto što sam vidla jesenas u jednom dvorištu neznam šta je ali svakako izgleda na slak drugačije je lišće i oblik cvijeta ali sijemenke su iste kao kod slaka 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 21:58
Sada ima Lave pravu zanimaciju, pa još svoju vlastitu skakaonicu i to još u svom dvorištu !!!!!  A ovu sličicu sa Slanice ima da povečate, da ljetni turisti vide da mogu kod tebe i zimi, na skijanje!!Wink

Nadam se da ti biljčice neće stradati!!!  Baš bi bilo šteta!!!  Preslatki slakić , skroz je neobičan, listići nepoznati ali zato cvijetić poznati ali neobične boje!!! Heart Jesi li uspijela uhvatiti sjemenke ??

Ako izuzmemo lopatanje (ali i to ti dobro dođe za razgibavanje) nadam se da se i ti povaljaš malo s Lave po snijegu!!  smile79
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 22:38
Lijep se uživale u snijegu! Clap
Ja mislim da će se velik dio biljki oporaviti, jer nije smrzla zemlja. Kad okopni održi samo umistene djelove. Cikas je izdržljiva, mislim da su samo listovi ofureni.
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:01
nosila sam sad laptop da pokažem polovici uvalu kraj koje smo bili prošlo ljeto pa nije mogao vjerovati koliko snijega je palo smile107da ovo ne vidim ne bih vjerovala

nego glede slaka, koliko sam ja uspjela pronaći to je ipomea sloteri...evo linkića http://biovrt.com/2010/11/15/ipomea-sloteri-crveni-ukrasni-slak/

skupi koju sjemenkicu LOLWink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 12:58
e ovakva je situacija šta sam uspijela vidjet,
 u nepovrat je otišao calistemon dakle sve grančice od največe do najmanje su se doslovno rasprsnule i dupkom su pune leda (inače je on u zavjetrini),jedna felicija se ipak zeleni ispod jednog dijela koji je uspio ostati pokriven,ostići su mislim total caput interesantno da je nepromijenjena na listovima ona čudna crvena salvija,sve lantane su užasno smeđe(neke su imale i cvijeteke kad sam došla ),mirišljava pelargonija je definitivno otišla kompletna iznad zemlje ali se ipak nadam s obzirom da joj je korijen velik da je preživjela,letni jorgovan se dži ok,mladi ružmarini su sumnjivi,plumbago je jako zamotan pa nisma uspijela vidjet kako je,ksalisi su sparušeni a oni puzavci rogiči su kod mene u vrtu smrznuti ali hvala Bogu vidim da na obali ispod parkinga su izgleda ok,
škicnula sam i situaciju na balkonu gdije je cvijeće u zimskom kutu...ma čista koma su terešpanje,a za plakat je i ostalo cvijeće...dakle jedino što je meni nevjerovatno se super drži i ne pokazuje neke znakove smrzavanja je polygala mirtifolia to me zaista iznenađuje jer znam da moji neki susjedi su ostali bez nje i kad je bila puno blaža zima..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 13:02
e da ovaj slak ima manje cvijeteke  od uobičajenog našeg slaka,uspijela sam čak tri sijemenke nač izgleda da je to neko uredno obiro..
a da sad se spremamo za maškare.Lavandin vrtić če biti lokomotiva(teta) i vagončići (klinci)s tim da svako svoj vagončić napravi po svojoj volji..moja Lave je izabrala biti u stilu H.Pottera haha prava mala vještica...puno smo već toga napravile još imamo par sitnica i to je to
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 13:13
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Ova slika je toliko lijepa............izgleda gotovo nestvarno!

nisam htjela gledat snijeg ,radije sam se vratila malo unatrag i uzivala u ovoj ljepoti..ovo je stvaarno slika za divljenje
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 13:55
ajmeee imaš pravo i  ja volim zelenilo i toplinuuuuuu
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 13:27
Draga moja  vidim i tebi je ova zima unistila svasta.. Tko bi rekao da ce i kod nas biti tako jaka zima,ha ? Tvoe stete su jos male,ja sam ostala izgleda bez cijelog kucnog bilja, vani  u vrtu isto...Bas sam neki dan govorila dragom da sa sa cvijecem opet na nuli Cry..  stavrno nas je sredilo..
Nego kad su maskarice da vas dodem vidjeti Wink

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 14:33
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

Draga moja  vidim i tebi je ova zima unistila svasta.. Tko bi rekao da ce i kod nas biti tako jaka zima,ha ? Tvoe stete su jos male,ja sam ostala izgleda bez cijelog kucnog bilja, vani  u vrtu isto...Bas sam neki dan govorila dragom da sa sa cvijecem opet na nuli Cry..  stavrno nas je sredilo..
Nego kad su maskarice da vas dodem vidjeti Wink

u nedjelju javim ti sat Big%20smile vidimo se
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 14:42
uživa se i kod vas na snijeguBig%20smile
a ono s crvenim cvjetovima i je jedna vrsta slaka
http://biovrt.com/2010/11/15/ipomea-sloteri-crveni-ukrasni-slak/
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.