Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
He, he, nemoj to reći TM, znaš dobro tko si želi jagode usred zime
![]() Ma i ja ih poželim kad ih vidim ovako crvene, ali moramo biti strpljive i čekati mjesec maj. Ima divljih jagoda kod tebe?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ajme jagode,sad mi zazubice rastu ..njam ...kud neće usavrsit ovu tehnologiju pa da možemo virtualno i jest ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
anabistrica sada u ovim godinama nebi bilo baš zgodno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jednostavno sam krenula ispočetka, iako sam ustvari propustila dio prosinca i siječanj.
Ali sam tako uživala u tvom okružju, zelenilu, ružama, snježnim lanjskim slikama, leptirićima a posebno slikama ptičica,Božićnim ugođajima... da mi je tih 13 stranica prošlo u času ![]() Prelijepo. Kako sam već pisala imaš doista oko za detalje i napraviti i posložiti i snimiti! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Došla ja na jagode, imaš li šlaga?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Drago mi je da uživate u jagodama. Ako ih bude ove godine ko lani, bit će u maju i šlageca. Pa kad se zavalimo na verandi uz kavu i divlje jagode sa šlagom ...
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
i sam pogled na ove prelijepe slike divljih jagoda i činjenica da ih imaš je dovoljan...ne treba ni šlaga
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ajme,ja sam oduševljena šetnjom kroz tvoj vrt
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
anabistrica,
napokon da obiđem i tvoju cvjetnu gredicu. Ograda od pruća me je oduševila, a tek cvijeće ![]() Zimske slike, predivne. Prekrasne ruže, bambus, grmići,... Leptirići, ptičice, odlične slike, a vidim, koliko ti voliš prirodu, toliko i ona tebi uzvraća. Imaš zlatne ruke, kako za cvijeće, tako i za ptičice koje te vole i posjećuju. Volim ovakav vrt u kojem se nađe svega: cvijeća, voća, povrća, kukaca, ptičica, ptica, još ćemo vidjeti i krticu kako ti pozira. Nemoj se ljutit na njih, male, korisne životinjice ![]() Zato je kod tebe i tako lijepo kad nemaš nametnika, a i prekopaju i izmiješaju ti zemlju. Puno pozdrava i ![]() |
|
![]() |
|
Curke, drago mi je da šećete po mom vrteku, a valjda bute i uživo kad zazeleni i zašareni. Bjelina je lijepa ali dosadna. Do toga, navratite opet tu, možda u međuvremenu nađem još koju slikicu.
|
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Predivan vrt, ruže, bambus, mjehurica, ptičice, jagode
![]() |
|
![]() |
|
Ksan, veseli me da si svratila i da uživaš. Uskoro ćeš uživati i u vlastitom vrtu, a ako trebaš pomoć, reci pa ćemo priskočiti.
|
|
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Stigla i ja na jagode! Dosta mi je snijega...
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
anabistrice traži te slikice da uživamo u tvom divnom vrtu,to nam je sada jedina zabava
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jesam vam uspjela odvratiti ogled od snijega?
|
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
ajjj kad vidim ove voćke u cvatu još se više rastužim kad pogledam kroz prozor vani brrrr kad će to proljećeeeee
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga , vidjela sam sve i nove slikice ali jagode ? Makar su malo krupnije ipak me podsjecaju na sumske koje sam kao curica brala ! Boze , koliko se i ta priroda promijenila , kad se sjetim kako je bilo lahko nabrati sumske jagode !
|
|
![]() |
|
GF, kod mene ima puno divljih jagoda uz šumu iza kuće. Ove koje sam slikala su bile krupne, ali inače nisu. A da ih je lako brati, i nije jer me križa bole posle toga, ali ih previše volim pa trpim. Lani je mm čekal s košnjom dok ih sestra i ja nismo pobrale. Bilo mu je žal kositi tak ih je puno bilo. Još imam par paketića i škrinji, a u maju bu bilo novih, nadam se. Preklani je bilo tak loše vreme da ih uopće nije bilo.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |