maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aloa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ako sam kome slucajno obecala sto od ovog sta mi je propalo,moram provjerit u biljeznici..kad nabavim novo saljem.. sad sam trenutno jako siromasna s biljkama... ovo su samo neke slike al vidi se koliko stete je ovo donjelo.. Nadam se da je u ostalim krajevima proslo bolje..
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
A stvarno tužno
![]() |
|
![]() |
|
Ne moras mi pricati ,nadam se da cu obnovit barem nesto.. Dragi me tjesi ma kupit ces drugo al mene srce boli i za jednu stavr a kamoli toliko. Al jednostavno nisam nista mogla,zima je bila jaca.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Koja šteta!!! Teško je to kad zima dođe tamo gdje inače ne ide. Ja čak osjećam grižnju savjesti. Sve smo se kontinentalke sjurile u vaše vrtove uz more, uzdisale i divile se zelenilu i šarenilu pa kao da smo ih zacoprale, eto ti zime u punom smislu riječi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Nema to veze sa uzivnjem u vrtovima
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Draga Maslačak,prvi puta sam kod tebe,i zateknem ove tužne slikice tvojih biljčica(zadnjih par).Mogu samo reći da mi je žao,ali nakon mraka uvijek dođe sunčeko.Bit će bolje.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
steta...i meni su neke biljke propale
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Bit će drugih biljaka, šteta je što su to drage uspomene. |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Žao mi je što imaš toliko štete od ove zime. Pokušaj odrezati smrznuti dio, možda neka biljka ponovo izraste iz korjena pa se tako spasi.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
bokić sumještanka,vidim da je pomor i kod tebe
![]() žal mi je puno biljkica ti je otišlo ..ah što ti kažeš ne dao Bog većeg zla a cvijećke ćemo već nekako nadomijestit jel tako
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Katasrofa
![]() Zato ti je orhideja prekrasna
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Je, baš je tužno vidjeti ove slike. Možda se neka od njih i oporavi pa te ugodno iznenadi.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
ajme
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Stvarno šteta
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ajme ovo je grozno ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |