Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 58> |
Korisnik | |
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pčelice baš je preljepa boja :) sviđa mi se jako :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Pčelica, predivan ti je phal. Krasna boja
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Prekrasni su vam Phalovi.
Pogledi preko prozorske daske prepune ranobojnih cvjetića ![]() Znači, idemo se oprašivati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
pcelica krasna boja
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala ti na odgovoru. ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() ovo je moja orhideja ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
N eznam, vidjet češ...
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Takvu situaciju kao na 1. slici imam na dva mjesta?Zašto ništa,meni izgleda kao da se i tu formiraju listovi?
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
2. i 3. slika ako puste korjenčiće DA. za 1. mislim da niš od tog.
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Da li bi ovi listići na cvjetnoj stapci mogli biti keikiji? ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ljepotan!
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Zvjezdana,i ja sam imala istu takvu sa šarama al nije bila u dobrom stanju pa je propala.Jako je zanimljiva.Dragi mi ju je uzeo baš zbog ovim šara što ima.Meni izgledaju ko ofarbane žilice
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
evo novog kupljenog u konzumu neki dan ![]() emilly i meni je taj predivan nadam se da ću uskoro i ja u tako neku kupnju ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
ella16 imaš pravu malu đunglu, predivno.
Emily držim fige da što prije procvjeta da se svi zajedno divimo ![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
ella16 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 31 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 46 |
Super je Emily
![]() I meni je prva sa mojih slika najdraža, najviše zbog toga jer sam ju kupila prošle godine u Bauhausu za 9 kuna.. bila je polumrtva i nisam ni znala kakav joj je cvijet. Baš ju volim jer nigdje nisam vidjela takvu crvenu
![]() |
|
Zagreb - zapad
|
|
![]() |
|
Ajme
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Meni je danas stigla ova ljepotica. Željela sam ju jako dugo :)
![]() Kad procvjeta izgledat će ovako, navodno i predivno miriši.... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |