dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 119> |
Korisnik | ||||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
jeste divan,i zaista uživam u pogledu.naravno i u mnogim pticama,vjeverici,i ostalim stanovnicima mog vrta,valjda i oni vole mir i tišinu a i pogled na grad
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|||
|
||||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||||
![]() |
||||
samira ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
|||
cale su ti predivne a meni nazalost ne idu od ruke toliko sam puta probala, ali nista
|
||||
![]() |
||||
samira ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
|||
cao kamenjar
imali negdje za nabaviti penjacicu bogumillu ili tako slicno ,prosle godine smo bili na viru na moru i vidjela sam je na mnogo kuca i toliko mi je lijepa da sam sav vir pretrazila za njom ali je nisam mogla naci nigdje. ako mi mozes pomoci ja bi je htjela imati. pozz samira |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
divna slika
|
||||
![]() |
||||
|||
prelijep pogled imate..
|
||||
![]() |
||||
|||
ako imas ovih lampiona ili kako se vec zovu i njih mi mozes poslati.hvala
|
||||
![]() |
||||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|||
makk nadam se da ćeš i ti doči u maju pa ćemo tražiti šiš(prženj) i eto prave kafe,mirisne,ma pravi merak pržiti,mljeti,piti sa prijateljima uživat
![]() |
||||
![]() |
||||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|||
Uh sta sam ja svasta ovdje propustila. Uvijek kasnim
![]() Divni starinski predmeti. Ja sam mislila sebi iz Bosne donijeti przenj(tako se kod nas kaze)za kafu, jer je ova mljevena kafa sve vise nego kafa, ali svaki put zaboravim. Divno je tvoje gostoprimstvo. Pored toliko tvoje topline nikom kod tebe ne moze biti hladno bez obzira koliki je snijeg. |
||||
![]() |
||||
|||
ma dolazi,ali valjda mora preko ovih bosanskih planina pa mu teško,ali će doči
![]() |
||||
![]() |
||||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|||
želim ti da što prije dođe proljeće ali ove godine ga izgleda neće biti prije kalendarskog i kod mene danas ujutro -6
|
||||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||||
![]() |
||||
|||
Alisa baš ti hvala ,ja sam bila u subotu ,i bolje je da još nema sve bi se smrzlo,jutros je -6.ma doće i nama proljeće kad tad,a još štete vani ne vidim kolika mi je a u podrumu i garaži podosta se smrzlo
|
||||
![]() |
||||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|||
Sarajčice dobro veliš ove godine ga je previše!I snijega i zime..Bila sam u Obi-ju dobili nešto grmova i trajnica ali ništa spektakularno sve bezveze.Kazu bit ce za koji dan.U poljopremi ništa..Samo da ode snijeg bar da vidimo šta je opstalo šta ne..
|
||||
Jupiiiiiiiiiii
|
||||
![]() |
||||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|||
ma da se sto prije istopi
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
i ja se nadam da će nas mimoić,uh previše ga je ove godine
|
||||
![]() |
||||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|||
Možda ipak neće biti novog snijega. I kod nas su ga u par navrata najavljivali pa ipak nije pao. Nije bilo čak ni kiše, samo neki ludi vjetrovi pušu u zadnje vrijeme. Navijam za grešku u prognozi.
|
||||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||||
![]() |
||||
|||
Ima sunca ali i snijega,još oko 20 cm, ašto je najtužnije u subotu najavljuju novi,tako da od radova vani ništa,ma baš ovo proljeće kasni u Sarajevu,ali strpljen spašen,ima zato vaših vrtova i ja uživam gledajući cvjećkice kod vas
![]() |
||||
![]() |
||||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|||
imal sunca u mojoj bosni
![]() |
||||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||||
![]() |
||||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|||
Da li se konaćno otopio snijeg?
|
||||
Pozdrav iz Osijeka
|
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |