Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 67> |
Korisnik | |
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogu samo reći: Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovaj vikend je kod nas bilo
![]() Ovo su dijelovi mog većeg kamenjara izvan dvorišta moje kuće. Tek je u nastajanju pa su neke biljčice još male (ali slatke)!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mom kamenjaru u dvorištu zanimljivo je začinsko bilje vlasac i origano;
![]() Kaktusići imaju sada u proljeće puuuno novih bebica;
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Gejsha, ovo je baš slatko!
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
@bergenija Za oci , dusu i cilo tilo
@gejsha
bombonjera, malo i slatko
|
|
![]() |
|
gejsha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
evo ga moj "kamenjar"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Divne slike, naročito onaj niski pakujac mi je sladak.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bergenija, prekrasno cvijeće, samo tako naprijed, proljeće kod tebe ne kuca već je ušlo na velika vrata
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Stvarno sam uživala!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Bok cvjetoljupci! Proljeće nam polako (ali uistinu polako) kuca na vrata! Hladno je i kišovito ali cvijeće se ne da. Kod mene je dosta toga procvjetalo. Uživajte! niski pakujac
![]() visoki pakujac
![]() phlox
![]() ![]() žuto i bezimeno (ako netko zna ime cvijeta - unaprijed se zahvaljujem)
![]() ![]() i za kraj malo zlatnih jagodica u cvatu;
![]() Jeste li uočili bubu u jagodicama? Uživa!
|
|
![]() |
|
[
...vengo anch'io [/QUOTE]
![]() Smatraj se pozvanom, slobodno dođi!
Podijelit ćemo bratski!¨Samo ti meni ne plači! Ne volim kad su ljudi tužni!
![]() |
|
![]() |
|
Bravo cure!
Samo naprijed!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Bravo, bravo! I ja sam stavila kamen temeljac......
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ovo je početak mog prvog kamenjara,sada se već lijepo oblikovao...bit će sličice uskoro ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti rijeka53 možeš kod mene kad se crvene čuvarkuće, koje sam dobila od Andree malo rašire - još su male.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...vengo anch'io
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Stalno se vraćam na ovu tvoju temu...predivan kamenjar, prekrasno cvijeće, baš mi se sviđa! Nadam se da ćeš nam uskoro staviti nove sličice...Hvala ti, uživala sam!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Hvala bergenia,da si mi bliže rado bih došla.Potrudit ću se da ga ovdje nabavim.Pozdrav.
|
|
![]() |
|
Franjice, Franjice.......
Sad znam tko mi krade crvene čuvarkuće!!!!!Samo ti dođi! Spremna sam!
|
![]() |
|
Draga nuna, iberis iliti snježnica je vrlo zahvalna biljčica koja cvjeta u 3. i 4. (ponekad i dio 5. mjeseca), a ostalo je vrijeme zelena. Nakon cvatnje ju treba porezati da ne izgubi oblik (loptast oblik).
Izdrži niske temperature (i ispod nule).
Preporučujem da ju nabaviš! Ako ti je usput, dođi u Istru kod mene na kavicu i malo iberisa! Pozdrav!
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Bergenija super su ti cvjećke.Iberis je super moram ga i ja negdje potražiti.Napiši nešto o njemu.Je li zahtjevna biljka cvjeta li stalno,kako se razmnožava i sl.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |