maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dio cvjetnjaka
![]() ![]() ![]() daleko je to odonog sta zelim al posto ove godine krecemo sa gradnjom oko kuce nemogu nista ostaviti biljke gdje jesu.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
moj povrtnjak
![]() ![]() ![]() ![]() uz to naravno i neke od sadnca posadene u sve i svasta.. |
|
![]() |
|
evo i mene konacno, posadila sam i okopala sve pa sad malo mira.. Svi me pitaju pa sta ti radis po cijele dane pa eto malo slika i o tome...
al prvo jedna slika koju sam ostala duzna pokazati. Ovo je najveca reznica koju sam dobila do sada i od Klimatis je .. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo si se ponovila. Jaglaci i narcise su krasni.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Šaljem ti tisuće
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo.... Moji istom provirili. Jedva čekam da procvatu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
[QUOTE=maslacak7]Steta sto nikako nemogu ovo slikat da vidite kako su krasne... samo disem punim plucima uz njih...
![]() Prekrasno i ja dišem punim plučima,a oči se razbistrile
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
hvala draga moja... a malo jesam..nadam se da ce i ostati... ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ,to je neka stalaza od bog zna ce cega koju sam vidjela kod svekrve i naravno dofurala je sebi ![]() Iskustva s jaglacima su da su mi lijepi i volim ih u vrtu al brzo nestanu,ostalo neznam... ![]() |
|
![]() |
|
Vjerojatno kao i moja mama na kontinentu jer je i njoj kako i tebi ![]() dok kod nje pocnu kod mene su dobro gotovi |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Lijepa stalaža za kaktuse
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
A moram malo ![]() Ja sam ovisnik o cvijecu definitivno ![]() Gdje god dodem prvo gledam cvijece ili cipele ![]() ![]() Bit ce,nadam se, jos moram posijati.. |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Nemogu vjerovati, kod mene tek lišće izašlo...gdje ja živim?
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe se sve rascvalo i nabujalo
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ljepo si se ponovila
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Hay Duda
![]() ![]() Imam jos za posadit jagace, okopat ostalo itd... al danas ne radim,zatvorena posta ,hahhaha Sutra nastavak...malo sam u vrtu ,malo u cvijecu al doci cu ti brzo na kavicu i nase cvjecarske price ![]() Kamenjar ,dobro dosla ![]() Od smrznutih biljaka sve su zavrsile u vreci za smece i u kontenjeru ![]() Ostavila sam si samo lozicu koju sam osisala pa ako bude. Drugo je sve propalo. Korijeni su propali. Klivija, amarilisi,adam su bili meki na dodir jer jekorijen propao, za njima fikus, diladendron,sukulenti i da ne nabrajam su ostali u konstrukcijama svojim al su iznutra gotovi. Kaktusi su jedino omeksali i pozutjeli.. Ah sta je tu je... new vrijedi vise plakati...idemo dalje u nove pobjede ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
maslačak šta je sa smrznutim biljkama ,ima li ikakavih naznaka da će se nešto oporavit ?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ahojjj
![]() |
|
![]() |
|
Steta sto nikako nemogu ovo slikat da vidite kako su krasne... samo disem punim plucima uz njih...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |