Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 133> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dUDA-lave, baš lijepe margaretice.
ja ti mogu poslati smeđe-žutog šeboja. |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
a sada i malo slikica
dakle vrt i nije tako grozomoran bilo je štete ali je polako sanirana
![]() u mom vrtu nema ništa što nema u drugome ,skroman je ali me veseli pa da onda podijelim s vama to veselje..
šeboji imam tri boje ali za sada su procvale ovaj lila i šareni koji divno miriši ali voljela bih nabaviti sadnicu onog smeđe-žutog
![]() ![]() ![]() imam pet hosti i voljela bih im znati imena pa ako neko zna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa malo marghareta sad su počele tek cvasti
bijela
![]() roza
![]() žuta
![]() lila
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
kod tebe je prva liga sve eto da se ja javim duda onaj tvoj paketic je stigao ostale su mi pelargonije i onaj mali sedumic to je se primilo ovo ostalo nista lijep pozdrav i hvala ti zao mi je sto se nisam ranije javio
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala lijepa djevojke na čestitci za ročkas
![]() moj vrtek trenutno kao i svaki ima mao proljetnica zumbula,narcisa al sve je to tako rijetko da i nije za slikati sad izviruju ehinacee i rudbekije ,violica počinje cvasti,čak i turski karanfil ima pupoljke,dosta toga je otišlo u nepovrat kao i drugima no sada sam ipak vidjela da apsolutno postoje biljke koje mogu izdržat veliku vrućinu al i veliku hladnoću...malo ću poslikati drugi tjedan kad mi se malo smanji ritam predsezonskog sređivanja...dotle budite sve pozdravljene koje dolazite u moj skromni vrtek
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us I ja, i ja, želim ti čestitat sretan rođendan !!!! Budi i dalje naše sunce sa toploga juga, jer kad zime nepovratno ode, tvoj vrt će opet postati oaza sunca i ljepote!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kako god su te snijezne idile lijepe ali sad ih je vec po malo dosta ! Obzirom na to da je pola veljace proslo , sad moze ici samo na bolje ! To zelim tebi Duda , to zelim nama svima
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uf...ove snjezne slike uopste mi se ne svidjaju
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čini mi se da kod mene nema tako velikih šteta kao kod tebe.
Na cikasicama ne vidim nikakvih oštećenja, a bile su pune snijega, a i bura ih nije štedila. Vjerujem da je i kod tvojih oštećen samo list, ali ne i cijela biljka i da ćeš se za par mjeseci radovati novim listovima. Najniža temperatura kod mene je bila -3, kod tebe je valjda bilo hladnije. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala curke ,nadam se i ja da više nas neće zadesit ovakva huja ,no evo odma i izviještaja ,jutros sunčano,mirno bez vjetra i temp.na mom balkonu 8c
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
duda i meni su se posmrzavale lize ali one koje sam spremila, tako da je ova zima bila za pamćenje- nadam se da dogodine neće biti takva
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
nama mi druge nego onda ovako provest zimu haha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja jos moram sigurno tjedan dana cekat da bi mi izvirile biljkice ,al nemoj se nervirati ...sad barem imas mjesta za nove vrste ...:-)
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
ma sve će biti OK, dobro je napisala Free to shvati kao prirodnu selekciju u vrtu, a to će biti kod svih nas u vrtu.
Ovo ćemo proljeće zasigurno pomlađivati vrtove. Bit će nam još ljepši..... ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala cure na podoršci
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Poslije kiše (snijega) dolazi sunce !!!!!! Pa koliko god štete bilo na bilju, ti ćeš opet zasaditi nove biljčice!! Ovo ti je samo bila prirodna selekcija ! Žalosna, ali ... napravila ti je mjesta za novo bilje!!
Ne vjerujem da će opet biti takve zime, nešto takvo naleti svakih 10-tak godina, a negdje sam čula da nas očekuje samo još par godina snijega, a dalje vjerojatno globalno zatopljenje stupa na snagu!!! Želim da ti snijeg čim prije ode, pa da počneš sa proljetnim radovima, a ovu žalost od smrznutog bilja, vrlo brzo će izbrisati prvi cvijetići a i tvoja Lave ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ovako, kako si prikazala izgleda zaista užasno. Definitivno, svi moramo biti spremni na štete ovoga proljeća gdje god naši vrtovi bili. Sukulenti će ti otići zbog prevelike vlage, ali s drugim biljkama pričekaj, kako kažu Anastazija i Lantana, daj im šansu.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja vjerujem da tvoj vrt spava zimski san i da nece trajati tako dugo kao kod Trnoruzice da se ponovo probudi ! Zelim tebi , zelim svima nama da nam proljece sto prioje pokuca na vrata i da se sve biljcice probudiju i procvjetaju !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |