Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9293949596 108>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali_vrtlar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 108
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali_vrtlar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 15:40
hm, onda je vjerojatno neki problem u zemlji, ili neki nametnici na tom djelu zemljista, tj. u tom djelu zemljista, ja sam ove godine usadio tresnjicu, nadam se da ce izgurati bar nekoliko desetljeca ... probaj tretirati zemlju nekim sredstvima, ma da svi to izbjegavamo, u svakom slucaju bolje je i to nego da gledas kako ti propada tako jedno za drugim Unhappy ... 
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 12:46
U redu je životni vijek, i mi ga imamo. Ali ovo je trešnjica koja je tek nekih 8 godina. Tek je počela davati dovoljan urod da se najedemo. Posebno ju gnojimo, špricamo, čak i zalijevamo. Mislim da se ona zapravo smrzla ove godine jer smo imali i -30 stupnjeva ove godine. Mislim da joj je to bilo previše. Inače nam je ova strana zemljišta veoma čudna. Što god posadimo izdrži nekoliko godina i onda misteriozno ugiba (pokušali smo sa voćkama, borićima,...pa čak i grbava vrba koja je kao korov).
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
mali_vrtlar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 108
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali_vrtlar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 12:18
Svaka vockica  u zadnje vrime ima vijek trajanja, na zalost to se desava iz razloga sto prodaju svasta, ja dok ne navrnem vocku i ne traje nesto dugo, ali i navrtanje treba obaviti sa neke stare i autohtone vrste, a ne sa hibridne kupljene u nekom vrtnom centru, na zalost to je tako danas, i ja muku mucim sa vockama Cry ...
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 08:12
Hvala Vam svima. Što se tiče onog žutog cvijeta u kamenjaru...ne znam kako se zove, niti kojem rodu pripada. To sam davno jednom kupila kao malu biljčicu i nije pisalo nikakvo im, a veoma je zahvalna. Što se tiče održavanja ništa joj posebno ne radim. Pustim je da ocvijeta, ostavim je još jedno vrijeme neka baci sjeme (iako baš nisam primijetila da se nešto širi), nakon toga je odrežem . I to je sve.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 07:32
Sanja, krasni su šeboji!
Molim te reci mi, kako se zove onaj žuti cvijet u kamenjaru? Jel to neki alysum? I ja ga imam od lani, ove mi godine prvi put cvate. Kako ga održavaš?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 22:56
Vrt ti je krasan,biljke i pečenjara.Samo uživaj u tom raju.
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 22:02
prekrasan ti je vrt, a pecenjara  smile120je mrak ima da mirise cijelo susjedstvo kad ce se peci
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 15:24
Hvala, već je sve trebalo biti u punom cvatu...ali ove godine sve kasni zbog hladnoće. U subotu na nedjelju je bilo čak -4. Hladno, hladno, hladno.
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 15:03
draga Sanja lijep ti je vrt
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 14:46
Ovaj tjedan sam se bacila na izradu hipertufa. Suše se u kalupima. Valjda ću se moći idući tjedan pohvaliti. A onda slijedi trotjedno čekanje da sazriju. Tko će to dočekati.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 14:45
Forzicija i dalje cvjeta

Naša omiljena mlada trešnja zadaje nam glavobolje, nema nikakvog znaka buđenja

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 14:43
Sve više uočavam štete od teške zime...neke ružice nisu preživjele, ovoj penjačici su se vrhovi smrznuli, ali je krenula

Ružmarini još tuguju, vrhovi smokava su suhi i smrznuti.....
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 14:42
Kamenjar se polako budi iz zimskog sna

Evo posadila sam novi runolist i ogradila ga da znam gdje se nalazi da ga invazivnije biljke ne unište

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 14:41
Jorgovanima ovo vrijeme izgleda odgovara:

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 14:40
Rane vrste narcisa su odcvale, stigao je drugi val, onih malo kasnijih:

Šeboji kod mene stvarno uživaju

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 14:38
U mojoj Batini sve slabo cvjeta. Nema vode ni za lijeka. One kiše u unutrašnjosti očigledno su batinu samo poškropile. Zemlja je kao prašina, sa pukotinama, cisterna prazna, ne mogu zalijevati.

Evo malo ovotjednih tulipana:

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 08:52
Majstori smo bili mi sami, mužić, kčerka i ja. Zbog toga smo posebno ponosni, bez obzira na manje greške koje smo tek kasnije vidjeli.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 08:51
I kod mene ove godine malo kasni cvatnja, ali se ipak sve polako budi. Posebno me je iznenadila magnolija koju još nisam očekivala.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 08:50
Da, očigledno su krive i godine, a dijelom i činjenica da sam se žurila jer sam si proljetno spremanje ostavila za posljednji čas.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 00:03
lijepo i cvijetno kod tebe, pečenjara izradita majstortski za svaku pohvalu graditeljuClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9293949596 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.