Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 58> |
Korisnik | ||
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hannah87...reci mi da ih držiš tako blizu radijatoru i da su tako krasne...
![]() ...ja sam kupila dvije prošli tjedan i lijepo cvatu, ali me strah radi centralnog - da ih ne uništim... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
hanna87stvarno neobično ali očito im paše :) predivne su
lilly71 i tvoje su predivne pogotovo ova tamna uf nećeš ih ništa sa radijatorima i moje su n klupčicama iznad njih |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Danas, sutra i prekosutra u Kaliji popust na sobno bilje 50%. Cijena phala je 30,00 Kn
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Pohvale na hrabrosti ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
|
bebolina, nemoj.... a zakaj????? nisi fer
![]() |
||
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Hehehe:-) i ja bi tamooo
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Ja više stvarno ne smijem ništa kupiti ![]() Sva sreća pa mi je kalija na drugom kraju grada... |
||
![]() |
||
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
|
i meni je, i benzin je skup, i mali milijun drugih stvari al opet, kaj neznaš ne boli te....
|
||
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
|
Lilly, radijatori nisu u funkciji preko zime jer se grijemo s kaminom. Ne znam da li bi preživjele direktnu toplinu radijatora. Prekrasne su ove tvoje.
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Moji radijatori su uvijek uključeni na najjače, a orhideje su iznad njih i ništa im ne smeta - krasne su. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
bebi hebem mu morat će ovo proći bez mene jer sam tri kupila nekidan :D nisi nam trebala ovo reći hahaha
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
nesmijem.. da mi je bar usput ali nije :(
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
Svi imate fantasticne orhideje. Ja imam svega jednu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Itekako je moguće! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
|
...ohrabrujuće (ovo za radijatore)...
![]() ...maslačak, ovo je moj prvi pokušaj nakon godina slinjenja i uvjerenja da ih ne mogu imati radi centralnog... jaaako sam hepi što mi nije ni jedan pup ili cvijet otpao od kada sam ih kupila...dapače razvijaju se novi pupići a ovi se lagano otvaraju... ... pitanje za iskusne: obzirom na situaciju moram ih češće tuširati (sada to radim samo ujutro)?... ... stvarno bi mi bilo žao da ih uništim... ![]() P.S. ...da li znate koliko duuuugooo treba čekati na registraciju za orhideje.net ?... ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
Jupi!!!!!
![]() Ovo mi je jedina ljepotica i jako sam sretna sta je prezivjela. ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |