Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 58> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
|
...onda je ovo OK opcija?...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Ja sam već pisala na prethodnim stranicama - moje stoje iznad radijatora i kraj sebe uvijek, znači cijelu godinu, imaju zdjelice s vodom. To im osigurava zračnu vlagu, a ne špricam ih nikada. Samo kada ih zalijevam prebrišem im listove sa vlažnom spužvicom da skinem prašinu. Gnojim ih sa gnojivom za orhideje i to po malo svaki put kad ih zalijevam. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
|
...da li je dobar (supstrat) onaj iz Bauhausa?... a gnojivo sam kupila COMPO sa Guanom, piše da je za sve cvatuće biljke, pa i za deje-ali u manjem omjeru... ima li netko iskustva s njim ili da kupujem drugo?... jooooj davim.... ![]()
...hvala, nisam ja baš nova na forumu, ali sam izrazito lijena... ![]() ....sad sam zavrnula radijatore pa ne griju, ali hvala - za iduću sezonu... ![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
Da da, i to sam kupila i naravno pognojila. Ok znaci za sada je dovoljno to sta joj nudim.
|
||
![]() |
||
|
Nije njima potrebna veća posuda sve dok korijenje ima mjesta. Presadit češ je kad prestane cvasti a do tada ćeš već naći supstrat za dejice, po mogućnosti s puuunoo kore. Bilo bi dobro da je počastiš s malo tekućeg gnojiva za dejice
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
Jupi!!!!!
![]() Ovo mi je jedina ljepotica i jako sam sretna sta je prezivjela. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
...ohrabrujuće (ovo za radijatore)...
![]() ...maslačak, ovo je moj prvi pokušaj nakon godina slinjenja i uvjerenja da ih ne mogu imati radi centralnog... jaaako sam hepi što mi nije ni jedan pup ili cvijet otpao od kada sam ih kupila...dapače razvijaju se novi pupići a ovi se lagano otvaraju... ... pitanje za iskusne: obzirom na situaciju moram ih češće tuširati (sada to radim samo ujutro)?... ... stvarno bi mi bilo žao da ih uništim... ![]() P.S. ...da li znate koliko duuuugooo treba čekati na registraciju za orhideje.net ?... ![]() |
||
![]() |
||
|
Itekako je moguće! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Svi imate fantasticne orhideje. Ja imam svega jednu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
nesmijem.. da mi je bar usput ali nije :(
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
bebi hebem mu morat će ovo proći bez mene jer sam tri kupila nekidan :D nisi nam trebala ovo reći hahaha
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Moji radijatori su uvijek uključeni na najjače, a orhideje su iznad njih i ništa im ne smeta - krasne su. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
|
Lilly, radijatori nisu u funkciji preko zime jer se grijemo s kaminom. Ne znam da li bi preživjele direktnu toplinu radijatora. Prekrasne su ove tvoje.
|
||
![]() |
||
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
|
i meni je, i benzin je skup, i mali milijun drugih stvari al opet, kaj neznaš ne boli te....
|
||
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Ja više stvarno ne smijem ništa kupiti ![]() Sva sreća pa mi je kalija na drugom kraju grada... |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |