Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 22:33
rascvjetano Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 21:10
Narcis sa bijelim laticama i žutom sredinom je prelijep, nisam još takav vidjela.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 20:01
Princeza sa gerberom prelijepa.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 19:48
sutra stavim još slikica..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 19:47
bilo je narcisa,zumbula,tulipana ali oni su već na odlasku ali evo par proljetnih meni najdražih

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 19:16
uf povukla sam krivu sliku ...

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 19:12

ovaj čuvar kuće je jako interesantan listići su mu kao neke trubice
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 18:39
a sada ono što prije nikad nebih napravila ali pod utjecajem ovog foruma hehe dala sam se u dekapitulaciju crnca...i jupi prvo sam prvih 10dana cendrala da šta sam napravila ali onda odjednom juhuuu pojavili se na stablu mali bebači baš sam vesela da je operacija uspijela i da je pacijent osta živ

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 18:36
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

smile113A ipak je zima iza nas,tvoje margaritice,gerberi su preljepiClap
 je belina zime više skoro da i nema,mi samo malo predveče zakurimo peč na drva ali mislim da za koji dan više niti to 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 18:33
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Lijepi su gerberi ali  tvoj najljepši cvijetak je tvoja princeza......
je milice neznam što bih bez nje Big%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 18:30
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

Evo joj jedne ljubiteljice margareta. Tvoje su prekrasne,ja imam samo bijele ali dvije vrste jedna ista kao tvoja  druga visoka i širi se vriježama već je zauzela pola travnjaka.Odlučila sam je ne dirati čekat ću da procvijeta onda je pokosim :) A roze i žute nisam uopće vidjela od sada budem bolje gledala.Inače ove bijele bez problema prezime vani na velikim minisima.

ma ja gdije kupujem u jednom malom plasteniku ima ih raznih ,uvijek mi sline cure sve me sram kad dojdem k njoj LOL najrađe bih sve kaj ima
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 18:23
ovdije nemam kaj reći dost je novoga ..

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:41
smile113A ipak je zima iza nas,tvoje margaritice,gerberi su preljepiClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:36
Lijepi su gerberi ali  tvoj najljepši cvijetak je tvoja princeza......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:34
Evo joj jedne ljubiteljice margareta. Tvoje su prekrasne,ja imam samo bijele ali dvije vrste jedna ista kao tvoja  druga visoka i širi se vriježama već je zauzela pola travnjaka.Odlučila sam je ne dirati čekat ću da procvijeta onda je pokosim :) A roze i žute nisam uopće vidjela od sada budem bolje gledala.Inače ove bijele bez problema prezime vani na velikim minisima.

“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:29
onda malo gerbera sa mojim najljepšim cvijetkom Lavandom..napokon sam došla do tog nivoa da curica od nepunih 6g ne trga cvijeće jer zna da ja najviše volim živo u tegli 

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:05
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Obožavam margarete. Ja sam moje tek posijala - tvoje su divne Clap
kupila sam ih kao malecne grmiće ali evo čim je sve toplije one ubrzano napreduju,volim ih i ja jako brzo naprave veliki grmić i cijelo ljeto cvatu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:03
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

dUDA-lave, baš lijepe margaretice.
 ja ti mogu poslati smeđe-žutog šeboja.
primam od sveg srca Big%20smile jako tog volim to me veže na mamin vrt kako je izgledao nekada
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 16:12
evo me dalje
još jedna dupla roza marghareta

s obzirom da su mi se svi ostići smrzli evo i novih,na ovog prvog sam posebno ponosna sijeme je poslala moja seka iz Engleske i zgodan je jer u grmu se mijenjaju boje na cvijetu

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 15:14
Obožavam margarete. Ja sam moje tek posijala - tvoje su divne Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.