ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 145> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bilježim se sa štovanjem, naći će se još nešta u mene - za tebe !! A ja kod svojeg nisam zamijetila lukovice - još, čudno - jer nisam ih ni selila !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
možda i nisu ista vrsta.trebalo bi dati u prepoznavanje
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lijepi cvijetnjak i povrtnjak
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Super ti je sve, a i glavice božura su ti već velike. Kod mene se tek naziru. |
|
![]() |
|
svake godine procvate rano,mora da mu nešta paše na tom mjestu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pa božur ti je već procvao,kod mene su još pupoljci.Stvarno je prekrasan.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Božuri su
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i na mom božuru još samo pupoljci, ali tvoj je ljepotica i ovako pokisao.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
divno cvijeće,božur je baš raskošan.moji tek krenuli,a povrtnjak je tako uredan
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Tvoj bozur je cini mi se drvenasti, a moje ko od vecine, tek u malim pupoljcima.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
da drvenasti je i ove godine je malo stradao.sredina mu je malo promrzla,kasnije se oporavila.vidi se i na slici da je sredina mlađa.
on bude cijeli u cvijetu kao sada okolo.ali kakva je zima bila dobar je
|
|
![]() |
|
bila sam danas u posjeti kod gordane 102.kod nje ima stvarno svega.svašta sam dobila.nudila je ona i više,ali ja nisam bila sigurna da ću imati gdje posaditi.pomalo,ali sigurno prekopavam travnjak.još jednom hvala gordani
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Imaš ti tu puno hrane za dušu i tijelo. Uživanje u punom smislu riječi
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
jesi uspjela posaditi sve. zaboravili smo sj. žutog alisuma, još nešto već sam zaboravila što ,na pamet mi je pao moj muž !dali sam vas ponudila s njegovim orahovcem ili medovaćom, a ja kad je rjeć o cvjeću zaboravim na sve.
|
|
![]() |
|
gordana sve sam posadila.alisum ćeš mi donijeti kad dođeš kod mene.
što se tiće orahovca i medovače ne sekiraj se ostajemo mi kod cedevite
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |