dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 119> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moje isprike , krivo sam ime zapamtila , to je samira pisala o lagici.
šta ćeš kad mi u glavi vjetar puše. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma ne treba,ali je tačno da im treba mjesta,ja sam se dosjetila te sam stavila ruže između i još kojekakvog cvijeća jer mi ljeti bude jadan i bijedan taj dio
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
jeste,to je kutak gdje provodim dosta vremena,pijem kaficu i uživam u pogledu,taj dio je sav u staklu te tako da mogu da uživam,draga dođi i ti kod
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
eh, da je meni ova gredica tulipana u mom vrtu, treba mi ral zemlje za tak nešto
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pretpostavljam da je to pogled kroz prozor. Prekrasno. Da imam nešto takvo, često bi bila na prozoru i uživala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
ne ne cvjeta,ogoli skroz .pa opet procvjeta i sve tako,tek je imam drugu godinu,tamo negdje u maju je iznesem van ali u septembru je unesem u kuću.kod mene nebi preživila zimu
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
znaci cvate ti cijelu godinu,ma predivno ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
jeste bugica i ona je u kući cijelo vrijeme
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sta je ovo ovako rascvjetano,prvo sam pomislila bugenvilija,al nemoguce je da ti ona procvjeta sad ili ipak .... bas si nam lijepe slikice pokazala,ona aleja tulipana je fenomenalna |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nisi mogla to pročitat kod mene jer je ja nemam,no znam da prve dvije godine se mora zaštitit korijen i grane,vidim da ih imaju naše cvjetoljupke oko Zagreba,pitaj Baku Beu ona sigurno zna o biljkama a i toj dosta toga
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
sarajka daj reci negdje sam čitala da imaš lagetroemiju u vrtu i da ti opstaje, može riječ dvije ako nisam pogriješila? jer ako kod tebe preživi zimu u vrtu, onda i moja valjda može.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ah, ovi tvoji tulipani i ovaj pogled....
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sarajka ovaj pogled na tvoj vrt nešto prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala drage moje na posjeti,proljeće je zaista raskošno sa bojama u svim vrtovima
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Proljece je , proljece ! Tvoj vrt je dokaz ! Predivno si slozila boje !
![]() |
|
![]() |
|
nisu,to tek slijedi,kod mene je još hladno,jorgovani,božuri,ljiljani tek možda za desetak dana, ali zato uživam kod vas,sunce,cvjetovi ma sve bujno
![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
joj koliko tulipana imaš, prelijepi, jesu ti ljiljani procvjetali??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti,lijepo je sve krenulo,no kiša danima lije pa samo kroz prozor uživam u vrtu,no ko bi nam ugodio,snijeg,pa suša,pa kiša,ali sve preko svake mjere,baš nema sredine u vremenskim prilikama
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |