Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 108>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 19:58
Al' smo bili vrijedni...nova tura hypertufica izvađena je iz vrečica i sada ih malo sušimo na vjetru

U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2012 u 09:26
I evo dvije posađene...

U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 14:22
Ja to do sada još uopće nisam vidjela. Svašta. Cijene sam malo pogledala na internetu...Uf. Ali odšetat ću da napasam oči.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 13:33
Ma draga , tu su oni već ... ,a cijene mi se nisu baš svidjele kad sam bila.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 11:52
Hvala Free...najljepše je negdje početkom petog mjeseca kada je sve u punom cvatu. To mi je najdraže vrijeme u vrtu.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 11:48

Šetala sam tvojim vrtom !!  Baš se potrudio zašareniti !!!  Prelijepa šetnja !!smile169
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 11:29
Društvo iz Slavonije i Baranje...neki dan sam po prvi puta vidjela da u Osijeku imamo vrtlariju MBM. Ne znam kada su otvorili svoja vrata i u našem kraju, ali neki dan sam u prolazu kod mosta, vozeći prema Baranji vidjela veliku ploču s natpisom. Moram se jedan dan zaletiti da vidim što nam nude....i po kojim cijenama. Nadam se da će vam oca informacija koristiti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 21:47
krasno je
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 20:47
Hvala kikach, dobro došla k meni u moj raj.
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 20:45

sanja stvarno ti je divan vrt, jako mi se sviđa onaj žuti 'čipkasti' tulipan i naravno gotovo crna ruža, stvarno je posebna..i gizmač je pravi frajer:)

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 19:22
Da, veoma je znatiželjan ovaj mali bijeli cvijetić. Inače je jako discipliniran i ne ulazi u cvijetnjake, ali ovaj puta je bilo previše bumbara, hrušteva i guštera koje je morao ganjati i nije imao vremena paziti gdje gazi. Toliko uživa da nemam srca ni biti ljuta na njega zbog kojeg zgaženog cvijeta.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 19:18
divno cvijeće, tulipani, kamenjar, a najlijepši je ovaj bijeli dlakavi cvijetić koji je isto vidim znatiželjan i svugdje mora upiknuti svoju njuškicu. smile72
belica,zagreb
Na vrh
mali_vrtlar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 108
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali_vrtlar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 19:17
Bijeli cvijetak najljepsi Tongue , hipertufe su odlicne, nema do rucnih radova, najljepse i najprirodnije, sve pohvale smile141
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 10:17
I moj najdraži bijeli cvjetičak u kamenjaru

Tko bi se uopće mogao naljutiti na njega što malo isražuje i ganja bumbare
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 10:16
Ima nešto novih tulipana

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 10:14
Evo, stiglo na red i cvijeće. Svakog vikenda me obraduje nešt novo.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 20:30
prekrasne su ti posude,a jorgovan zaista divan,moji još ne cvjetajusmile78
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 20:27
Lucy, i ja ih više volim ovako starinski, posebno obrađene žićanom četkom da djeluju staro...još će se one malo izmijeniti, još su na sušenju
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 20:24
E pa nove hypertufe su gotove. Sutra stavljam i slikice cvijeća

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 22:51
Jorgovan kao da svojim mirisom želi utješiti zbog gubitaka u vrtu. Cvjetne posude su predivne. Meni se jako sviđa struktura vanjskih stijenki. Volim kad nisu "izglancane".
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.