moji prvi koraci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako dobro, dapače odlično
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem što su ti cure već napisale, a moj favorit su one tri posudice na držaču... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
hvala okić i klara. te posudice je kćerka odma uzela za kozmetiku i morala sam joj ram od velikog ogledala u istoj salveti prelijepiti
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga moja Magnolija ja te me mogu pratit, kojom brzinom ti to radiš!
Svi radovi su ti fantastični , ali ipak moram izdvojit onu svijeću u plavom. Ako kažem, nikad nisam vidjela ljepšu, moraš mi vjerovat!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga moja tikvić hvala na komplimentu.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() evo malo sam preudredila stare bambusne tanjire i zdjelu |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
odličan makeover tanjura, ali onaj komplet s kutijicom, četkom, svjećnjakom i svijećom... ![]() ![]() čaroban je... baš me očarao na prvu... kako si radila podnožje svjećnjaka i onaj rub na poklopcu kutijice? vrlo nježno, a baš je dalo jednu posebnu notu... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
ovi stri bambusni tanjuri i zdjele ma
![]() obožavam ovo špricanje, točkice...ak ti nije teško moš objasnit kako to radiš...da sad ne tražim po cijelom forumu.... |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni tanjuri,motiv i zvedba za 5
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
prekrasno sve ,sve je
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure na komplimentima. baka božica to špricanje me naučila moja draga sarita, ja sam staru četkicu za zube umočila u boju i prstom po četki prešla i to je to.prvo probaj po nečem bezveze dok ne budeš zadovoljna učinkom.hvala još jednom mojoj sari što me naučila puno toga.klara to na dnu je končana čipka.kod nas toga ima kupiti svugdje i jako ih volim svugdje ih stavljam daju mi neku eleganciju vintage šmeka.
evo za moju dragu jani pokaz kako sam bila vrijedna i odmah upotrijebila salvetu koju mi je poslala a ja sam je dugo željela ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga moja - ovo je fenomenalno!!! Salvetu su savršeno uklopila
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
hvala jani.ove tri kutije su od drveta, svako bi je iskoristio na svoj način moja kćerka je naručila da joj napravim za četke dezodoranse i kozmetiku.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo me kod tebe i na ovoj temi za mene je sve to nepoznanica ali da je lijepo i prelijepo moram priznati, bravo magnolija sad ti se još više divim
![]() |
|
![]() |
|
draga moja fany hvala ti na tako lijepim riječima i na divnom druženju u sarajevu.tvoje cvjećke su posađene hvala
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
dakle magnolija, ako ovo nazivaš prvim koracima, kako će tek sve izgledati kad protrčiš?
![]() |
|
![]() |
|
hvala dinazg.vremenom će to biti još bolje trudim se.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |