Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 126127128129130 133>
Korisnik
Poruka
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 20:11
Prekrasan haucerinjak !!  Zar ti je ruselija preživjela vani ??  Lijepi pozdravčić  sa sjeverozapada lijepe naše, danas na prekrasnih +26 !!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 22:09
Ma ja tek sad vidim da si ti sve one heuchere zadrzala LOL  Nisi  mi se htjela pohvaliti smile102 
Nema sta jako lijepo izgledaju u tvom vrtu. Ko da su stvorene za tvoj vrt. Ostalo sam vidjela i sve je jos ljepse uzivo. Pravi mali raj.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 22:42
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Prekrasan haucerinjak !!  Zar ti je ruselija preživjela vani ??  Lijepi pozdravčić  sa sjeverozapada lijepe naše, danas na prekrasnih +26 !!!
jako sam se zaljubila u hauchere Big%20smile tako da je u planu nabava još vrsta..je draga moja ohrabrila sam se i zasadila ruseliju vani u vrt kad su najavili zimus onu huju ja sam brzo prebacila jedan ručnik prek nje i jednu vrečicu i eto preživjela je te još  pustila mladicu sa strane i jako sam radi toga vesela
da nije bilo maeštrala riknuli bi od vručine ,ja sam se toliko zagrijala vani da kad sam popila čašu vode iz špine za sat vremena me grlo počelo stezat a voda uopče nje bila hladna ..krasno tak da jedva govorim
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 22:44
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

Ma ja tek sad vidim da si ti sve one heuchere zadrzala LOL  Nisi  mi se htjela pohvaliti smile102 
Nema sta jako lijepo izgledaju u tvom vrtu. Ko da su stvorene za tvoj vrt. Ostalo sam vidjela i sve je jos ljepse uzivo. Pravi mali raj.
 ma draga bi ja "one" sve udomila vidla si da sam bila na vraškoj vagi LOL al neko bi se plako ko kišni oblak da ih nije dobil
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 22:59
Kako si lipo sve zbegecala Wink, pravi mali cvjetni raj!
život je more
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2012 u 06:24
evo zadržala sam se cijelo jutro u još jednom savršenom morskom vrtu, došla proviriti iostala oduševljena. Djevojčica ti je pravi slatkić, podsjetila me na moju. neznam što bih ti više izdvojila kao naj lijepše, možda kamenjar, ili agavu, ostće, ma divno je sve zaista.
belica,zagreb
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2012 u 12:03
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Kako si lipo sve zbegecala Wink, pravi mali cvjetni raj!
haha hvala na pohvali ("zbegecala" to tako nisam dugo čula)Big%20smile
pa moram priznati da moja harmonija da imam samo cvijeće u 2-3 boje je pala uredno u vodu sad je sve šareno ima stvarno hrpetina cvijeća nadam se da će tako biti i u ljeto LOL 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2012 u 12:07
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

evo zadržala sam se cijelo jutro u još jednom savršenom morskom vrtu, došla proviriti iostala oduševljena. Djevojčica ti je pravi slatkić, podsjetila me na moju. neznam što bih ti više izdvojila kao naj lijepše, možda kamenjar, ili agavu, ostće, ma divno je sve zaista.
hvala draga belica ali ja sam jakoooo daleko od savršenog vrta Embarrassed kad si spomenula agavu bogme si dala si truda i otišla dosta unazad,baš ti hvala Big%20smile na posijeti
a moja mala ptičica je apsolutno moj život ,hvala bogu evo došao je i dan da ona meni pomaže polako u vrtu
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2012 u 12:10
prošetala i ja malo tvojim vrtom, i neka se zna da dolazi ljeto i treba da bude šareno
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 06:47
Duda- lave uživam vrteći stanice tvoga vrta zaista. Baš lijepo da ti najlijepši cvijetić pomaže, meni moja 8-godišnja ljenguza ni u ludilu neće. Šminkica i društvo su bitniji. 
belica,zagreb
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 11:10
stefica i belica Hug
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 12:01
evo mene opet ..počela je sezona sve je puno ljudi pa smo tako i mi počele sezonu sa neobičnim ručkom :matar,žabe,paradajz,jegulje,brokula...dakle sve domaće naše iz hrvatske što uzgojeno što ulovljeno

matar je za one koji neznaju biljčica koja raste uz obalni pojas odnosno doslovno iz kamena vrlo je jedinstvenog okusa puna c vit. i za većinu vrlo ukusna

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 12:31
novi điran

a sada princeza koja je u mom vrtu spavala skoro 100 g odnosno nije davala cvijeta ,ove godine sam postala ponosni vlasnik čak 5 cvijetova glicinije i neizmjerno sam sretna

zatim ovo je nova ružica kupljena u Zaostrogu iz njihovog fratarskog arboretuma,nema trnje i iznenadila me je jer je već sada dala predivn tri cvijeta nježno žute boje a cvijetići su veličinom manji nego od moje ružičaste penjačice koja se polako sprema za cvatnju

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 12:32
opet sam povukla krivu sliku sorry

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 13:10

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 13:11
Pridružila bih se na jegulje.....ostalo samo malo.....Dobar tek.....smile41

Cvijeće je prelijepo....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 13:22

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 13:42

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 13:51
Tvoj ovogodišnji vrtić u ideji 2-3 boje mi se jako dopao !!    Ali ti se je spektar  duginih boja raširio do maksimuma!!!

A radi tvog, posebno toplog i upečatljivog osmjeha, nisam ni zamijetila kaj je sve bilo na onom tanjuru !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 14:15
a ovo je isto iznenađenje u vrtu visoka tek pedalj a alstromeriica je dala cvijetak juhuuu

i bakope baš su lijepe no ove lila su malo veće cvijetom nego bijele

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 126127128129130 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.