Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 133> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasan haucerinjak !! Zar ti je ruselija preživjela vani ?? Lijepi pozdravčić sa sjeverozapada lijepe naše, danas na prekrasnih +26 !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Ma ja tek sad vidim da si ti sve one heuchere zadrzala
![]() ![]() Nema sta jako lijepo izgledaju u tvom vrtu. Ko da su stvorene za tvoj vrt. Ostalo sam vidjela i sve je jos ljepse uzivo. Pravi mali raj. |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
jako sam se zaljubila u hauchere
![]() da nije bilo maeštrala riknuli bi od vručine ,ja sam se toliko zagrijala vani da kad sam popila čašu vode iz špine za sat vremena me grlo počelo stezat a voda uopče nje bila hladna ..krasno tak da jedva govorim
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma draga bi ja "one" sve udomila vidla si da sam bila na vraškoj vagi
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako si lipo sve zbegecala
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo zadržala sam se cijelo jutro u još jednom savršenom morskom vrtu, došla proviriti iostala oduševljena. Djevojčica ti je pravi slatkić, podsjetila me na moju. neznam što bih ti više izdvojila kao naj lijepše, možda kamenjar, ili agavu, ostće, ma divno je sve zaista.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() pa moram priznati da moja harmonija da imam samo cvijeće u 2-3 boje je pala uredno u vodu sad je sve šareno ima stvarno hrpetina cvijeća nadam se da će tako biti i u ljeto
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() a moja mala ptičica je apsolutno moj život ,hvala bogu evo došao je i dan da ona meni pomaže polako u vrtu
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prošetala i ja malo tvojim vrtom, i neka se zna da dolazi ljeto i treba da bude šareno
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Duda- lave uživam vrteći stanice tvoga vrta zaista. Baš lijepo da ti najlijepši cvijetić pomaže, meni moja 8-godišnja ljenguza ni u ludilu neće. Šminkica i društvo su bitniji.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
stefica i belica
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo mene opet ..počela je sezona sve je puno ljudi pa smo tako i mi počele sezonu sa neobičnim ručkom :matar,žabe,paradajz,jegulje,brokula...dakle sve domaće naše iz hrvatske što uzgojeno što ulovljeno
![]() matar je za one koji neznaju biljčica koja raste uz obalni pojas odnosno doslovno iz kamena vrlo je jedinstvenog okusa puna c vit. i za većinu vrlo ukusna
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
novi điran
![]() a sada princeza koja je u mom vrtu spavala skoro 100 g odnosno nije davala cvijeta ,ove godine sam postala ponosni vlasnik čak 5 cvijetova glicinije i neizmjerno sam sretna
![]() ![]() zatim ovo je nova ružica kupljena u Zaostrogu iz njihovog fratarskog arboretuma,nema trnje i iznenadila me je jer je već sada dala predivn tri cvijeta nježno žute boje a cvijetići su veličinom manji nego od moje ružičaste penjačice koja se polako sprema za cvatnju
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
opet sam povukla krivu sliku sorry
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Pridružila bih se na jegulje.....ostalo samo malo.....Dobar tek.....
![]() Cvijeće je prelijepo.... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tvoj ovogodišnji vrtić u ideji 2-3 boje mi se jako dopao !! Ali ti se je spektar duginih boja raširio do maksimuma!!!
A radi tvog, posebno toplog i upečatljivog osmjeha, nisam ni zamijetila kaj je sve bilo na onom tanjuru !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a ovo je isto iznenađenje u vrtu visoka tek pedalj a alstromeriica je dala cvijetak juhuuu
![]() i bakope baš su lijepe no ove lila su malo veće cvijetom nego bijele
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |