Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 70> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Još samo da nađem plavi solanum i mirna sam... Koliko dugo, ne znam
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
oš ti ja velim di ga ima? Al opet preko sedam gora i sedam mora
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Ma dobit će ga i u mbm-u. Svake godine ga imaju
![]() I uvijek ga vozam u kolicima i na kraju vratim... Nemam pojma zašto... |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jel puzajući ili običan? Ja sam mislila da tražiš puzajući
|
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
U biti mi je svejedno. Zamislila sam si zajedno ih posaditi, pa da bude plavo bijeli grm
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo sam prošetala po tvom vrtu punom prekrasnog cvijeća |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jutro, duugo nisam tebi ušla u vrtek, ali sam se jutros ušuljala. prvi dio moje kavice, popijen kod tebe uz slike tvoje shar peice, orhideja, mandevilla, sukulenata, ma da ne nabrajam- baš mi je pasalo gledati kako si to sve složila.
tvoj solanum jasminoises već cvate? super, moj tek tjera li ga tjera, ali ja sam ga dobrano orezala na jesen da ga imam gdje spremiti. A krumpirka, nemoj vozikati- brzo ga utrpaj i na kasu- ja ga obožavam. nisam pohvatala gdje živiš, ali viđam ih zadnjih dana na trešnjev. placu i jučer u Zrinjevcu- zg. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belica za ovaj vikend bude krumpirko kod Emilly vidjeti ćeš
![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
Baš bi danas trebala sa mm na Velesajam, čini mi se da će nam Zrinjevac biti usput kad se budemo vraćali
![]() |
|
![]() |
|
no vidiš, sve ti ide na ruku
![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
Moram ići s njim ako mu zatreba prevoditelj, poslije ću tu uslugu naplatiti
![]() Belica, solanum cvate jer sam ga takvog kupila neki dan ![]() |
|
![]() |
|
a jadan
![]() ![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ha ha, sad ste me stvarno podsjetile na mene , pa zaboga zar smo sve iste- kak moj mm kaže. sam nek on tebi uskoči u kolica.tak i mene, čisto dok kupujem voće i povrće, na placu, uvijek nekaj napadne i milo gleda- pa završi u vrećici.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Samo da jevim, krumpirko je doma
![]() ![]() I sva sreća da je mm bio samnom, samo smo zgrabili krumpirka i na kasu. Tko zna šta bi ja još svašta "zakvačila" ![]() |
|
![]() |
|
Trebala si se malo duriti kao tvoja Ema, sigurno bi još nešto zakačila
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Žao mi jedino zbog crvenog batata, ali čovjeku se žurilo. Sretna sam da je uopće htio stati
![]() Već ću ja to otići sama malo bolje pogledati ![]() Evo ih, ljepotani ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
svaka čast .nadm se da će se i meni to jedan put dogoditi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |