Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Emilly
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Emilly

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 70>
Korisnik
Poruka
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 13:15
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 13:16
Još samo da nađem plavi solanum i mirna sam... Koliko dugo, ne znam LOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 13:20
oš ti ja velim di ga ima? Al opet preko sedam gora i sedam mora
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 13:22
Ma dobit će ga i u mbm-u. Svake godine ga imaju Wink
I uvijek ga vozam u kolicima i na kraju vratim... Nemam pojma zašto...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 13:24
jel puzajući ili običan? Ja sam mislila da tražiš puzajući

Amelia,It
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 13:26
U biti mi je svejedno. Zamislila sam si zajedno ih posaditi, pa da bude plavo bijeli grm Wink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 20:36
Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

U biti mi je svejedno. Zamislila sam si zajedno ih posaditi, pa da bude plavo bijeli grm Wink
Ja sam imala istu ideju, ali plavi nije prezimio zimu...gecrkTongue Sad je u simbiozi s pasiflorom...plavo-bijela kombinacija, kako god okrenešLOL
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 20:44

Lijepo sam prošetala po tvom vrtu punom prekrasnog cvijećaTongue

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 05:21
jutro, duugo nisam tebi ušla u vrtek, ali sam se jutros ušuljala. prvi dio moje kavice, popijen kod tebe uz slike tvoje shar peice, orhideja, mandevilla, sukulenata, ma da ne nabrajam- baš mi je pasalo gledati kako si to sve složila.
tvoj solanum jasminoises već cvate? super, moj tek tjera li ga tjera, ali ja sam ga dobrano orezala na jesen da ga imam gdje spremiti. A krumpirka, nemoj vozikati- brzo ga utrpaj i na kasu- ja ga obožavam.
nisam pohvatala gdje živiš, ali viđam ih zadnjih dana na trešnjev. placu i jučer u Zrinjevcu- zg.
belica,zagreb
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 08:34
Belica za ovaj vikend bude krumpirko kod Emilly vidjeti ćeš ako ga ona ne uzme, sam će joj uskočit u kolica ili torbu

Amelia,It
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 08:47
Baš bi danas trebala sa mm na Velesajam, čini mi se da će nam Zrinjevac biti usput kad se budemo vraćali smile96
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 08:49
no vidiš, sve ti ide na ruku

Amelia,It
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 08:53
Moram ići s njim ako mu zatreba prevoditelj, poslije ću tu uslugu naplatiti smile156
Belica, solanum cvate jer sam ga takvog kupila neki dan Wink
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 09:20
a jadan pa sve mu naplatiš...neka, tak treba

Amelia,It
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 09:49
ha ha, sad ste me stvarno podsjetile na mene , pa zaboga zar smo sve iste- kak moj mm kaže. sam nek on tebi uskoči u kolica.tak i mene, čisto dok kupujem voće i povrće, na placu, uvijek nekaj napadne i milo gleda- pa završi  u vrećici.LOL
belica,zagreb
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 10:37
Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

Moram ići s njim ako mu zatreba prevoditelj, poslije ću tu uslugu naplatiti smile156
...ako trebaš ispomoć kod prevođenja...onoooosmile156plaćanje po sniženo u zelenjavismile113
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 13:18
Samo da jevim, krumpirko je doma Wink Belica, hvala na informaciji smile78

I sva sreća da je mm bio samnom, samo smo zgrabili krumpirka i na kasu. Tko zna šta bi ja još svašta "zakvačila" smile156
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 14:41
Trebala si se malo duriti kao tvoja Ema, sigurno bi još nešto zakačilasmile156
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 15:58
Žao mi jedino zbog crvenog batata, ali čovjeku se žurilo. Sretna sam da je uopće htio stati Wink
Već ću ja to otići sama malo bolje pogledati LOL

Evo ih, ljepotani

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 16:12
svaka čast .nadm se da će se i meni to jedan put dogoditi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.