Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 74> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasne slike krasnog cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Može, draga!
Ti pripremi manekene, ja dolazim. Il još bolje, muža ti pošaljem, njemu svaka slika dobro ispadne. |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
onda te bum rentala za fotkanje cvijeća
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Koš stresla!
Koka, ma možeš ti uvijek doć. Al od tečaja niš! Stvar je u malo boljem aparatu i uzaludnim pokušajima. Od 100 slika slikanih, 2 dobre. ![]() Al hvala na komplimentu, draga. ![]() |
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
čuj koka jel mogu ja na jedan kratki tečaj fotkanja kod tebe?
Vjerujem da si shvatila da su to komplimenti za tvoje predivno uslikane biljkice
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
no, daj stresi koš!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ruže su ti prelijepe, a ovome ne znam tko bi odolio!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
malo me nema, a ti nas već zapljusneš sa morem novih prekrasnih sličica!
|
|
![]() |
|
Curke,baš ste me utješile. Mojlupinus nije tako mali, fini grmić je narasao, al cvijeta neda... Ma nema veze, lijep je on i bez cvieta.
Moja/tvoja glomeratica raste, Anastazija. Pupa još ne vidim, al možda i bude. |
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bigi, lepi ti je vrtek i imaš veliki razlog da budeš sretna uz tolko lepih cveteka. Da te utješim, i ja sam ostala bez vučike. Bili su prekrasni dvije godine, ove godine ih čekam, čekam, a kad tamo, vidim tri male biljčice izrasle iz sjemena. Velike su dva/tri cm. Tak je možda i kod tebe. Moramo biti strpljive pa bumo možda druge godine opet uživale u njihovoj ljepoti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
hvala draga,čekam da padne kiša i da ih posadim u vrt,užasno je suva zemlja
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ak te to kaj tješi, od vučika sam i ja odustala, jer se kod mene unište u rekordnom roku. Moja kadulja se isto tako razrasla i pokrila pol kamenjara, a posađena je prošle godine. Valjda im odgovara ova godina. Uživaj u klinčekima, moj vrt isto krasno miriši kad god prođem. Oni su mi baš lijepi i zahvalni. Moje glomerate počinju otvarati prve cvjetove,pa čekam da se i ti javiš da čujem jel uspjelo ovaj puta. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Kamenjar, i meni je drago da si prošetala.
Si radimo početničke greške, pa to je normalno. Kako bi to bez veze bilo kad bi odmah cijeli vrt složili kako treba, da ništa ne treba pretumbavat ? Ovako je zanimljivije, uvijek ima nešto za radit. ![]() Hoste jesu bez rupa za sad, al kad krenu one ljigave beštije... ![]() Al kupila sam prošle godine pužomor patu i tamo, kad se sjetim malo posipam oko nekih biljaka. Ne oko svih, jer gospoda biraju što će žderat, ne žderu svašta, samo probrane biljke. Probala sam i sa korom za malčiranje, i sa šljunkom, al niš to njima ne smeta, probiju se do ručka taj čas! |
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
drago mi je da sam veceras prosetala po tvom vrtu ,usput sam nasla tvoj post sto se tice sadnje pa sam se utjesila da i drugima iskusnijima se desava greska i da moraju "pretumbavat" biljke,upravo danas sam dosta toga vadila i premjestala,pocetnicka greska ..sviđaju mi se tvoje hoste tako zdrave bez nagrizenih listova kao kod mene
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sarajka, drago mi je da vam ne dodijam sa slikama. Uvijek mislim da ih je nekako previše, al uvijek nađem još jednu i još jednu i još jednu koju bih rado podijelila s vama.
Što se žalfije tiče, moja je u zemlji već nekih 4 godine. Nikad nije smrzla, a kod nas zna fino ispod minusa bit. Tako da je slobodno ubaciš u zemlju! |
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
lijepe si slikice napravila,samo ti stavljaj nove,nama cvjetoljupcima nikad ne dosadi gledat,ruže su predivne,ja imam žalfiju i ruzmarin u saksiji,dali mogu da ih prebacim u vrt,mogu li preživit minuse
![]() |
|
![]() |
|
A bum si zamislila onda!
![]() EN, ja nisam primijetila da mi ijedna ruža miriše. Možda nisam dovoljno dobro njuškala. ![]() Kaktusiću, jesu, ruže su prelijepe. A karanfili zaista sve zamirišu. Zar postoji nešto da kod tebe ne cvjeta? A ja imala osjećaj da i kamen možeš nagovorit da ti cvate! |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Volim vrijeme kad ruže počinju svoju cvatnju,istina da mnoge ne mirišu,ali su zato prelijepe.Zato mali karanfili zamirišu cijeli vrt.
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ni moje ne mirišu izuzetak je fresia žuta koja je ove godine i prva procvjetala
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
e, a da ponovo prođeš pokraj ruža, možda nešto ipak osjetiš, bar si zamisli, ak nejde drugačije
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |