sanjalicin projekt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zribal ja i Sanjalica smo iste,zapravo ja sam bila i prije zaljubljenik,dobiti nešto iz sjemena,a Sanjalica me samo još više potaknula na to.....zar nije tako,Sanjalice?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Vidim da voliš sama uzgajati biljke iz sjemena. Meni nema ništa draže i samo sam istinski sretna kad ih sama uspijem uzgojiti ili iz sjemena ili iz reznice.
Jesi li ovaj lupinus sama uzgojila ili si nabavila kad je već bio veliki. Meni se oni jako sviđaju pa sam prije par tjedana kupila četiri presadnice visine 10 cm. Posadila sam ih, primili su se, ali nisu porasli ni mm. |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Jesu ovo ljepotani od kojih si mi dala sjeme? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
svaka čast.ispalo je to odlično
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
lijepe promjena
![]() |
|
![]() |
|
Znam,znam i sad si time i mene zarazila! ![]() ![]() Sad ću se morati liječiti.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Sve 5 sanjalice
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hej, ovo super izgleda! Koja promjena.... isplatio se trud.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
iduce godine cu posijat bas biljke za kamenjar. ovo je na brzinu posadjeno da ne bude prazno jer sam jos u fazi kupovanja sjemena...a znas mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
napokon je sve procvalo pa da vidite u punom sjaju...naravno jos neke sitnice fale ali to cu u hodu sredit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
to sam planirala ali sam odustala jer taj dio terena pada i morala bi nekak namjestit klupu...ovako sa balkona imam potpun pregled
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Divan vrt u nastajanju. Imam prijedlog. Ja bi ovu klupu s balkona stavila u vrt ispred srca od cigala, tj. u hladovinu i uživala u pogledu na cijeli vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
ohoohoo na terasi cvjetna okupacija
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
imam neki osjecaj da mi nesto fali u vrtu kao da nije dovrsen.
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sanjalice nema sa tobom šale ovo je stvarno lijepo uređeno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |