Silvekin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 47> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma normalno da će biti, samo više ne na gredici nego u velikim teglama....ili mreži. Bum nekaj smislila do jeseni, pa krećem u nabavu...
Danas je opet počela padati kiša baš kad sam se vozila doma ... a korov na vrtu buja, htjela bi sijati cvijeće...Nadam se sunčanom vikendu. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Danas je baš počeo vjetar kad sam stigla s posla, ali nije počelo kišiti, pa sam ipak uspjela raditi na vrtu. Konačno sam dovršila gredicu krumpira, s tim da je onaj prvi već niknuo
![]() ![]() ![]() Super je što sad imam dosta trave za prekrivanje, nadam se da će tako biti cijelo ljeto. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dobro je Silve ti si ipak uspjela nešto. Kod mene je premokro, pa nismo još pofrezali, ali sitići ćemo.
TM je pravi, vidiš kako ti pomaže ,kad je gusto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
I moj MM je pravi!! Ha ,ha... Danas je pomagao pri sadnji tako da je kopao rupe. Ljudi moooojiiii, on iskopa tolike rupe da će jednom proviriti u Australiji....
A usput čizmama potaraca sve oko sebe ( pogazi), pa uništi sitni rasad ili neku zanimljivu biljčicu samoniklu......
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Bitna je volja.Eto Silvekin ima volje a ona strpljenja da ga nauči. Iako nekad ispada da bi sve same brže napravile nego kad dobijemo takvu pomoć.Ko Manči isto, usput toliko štete naprave da se korist slabo vidi.No bolje i tako nego da gunđaju i da su totalno nezainteresirani.Naučit će oni |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Da, shasha, moj već i zna ponešto oko rajčica, tu ga pustim da je glavni ( mali psihološki trik ) i skuplja humus ispod rogača, skuplja travu za malčiranje.....ALI samo ako je za korisno bilje tj. jestivo !!! Ha, ha!
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam otišla na sajam cvijeća u Prelogu. Ništa posebno, jedan šator sa štandovima na kojima de prodavalo cvijeće za balkone i terase uglavnom - ništa za slikati...Čak je i ponuda na placu u Čakovcu veća... Jedino što me oduševilo je bio dio s trajnicama - kupila sam višegodišnji kokotić plavi, crveni kukurijek, i još nešto trajnica za koje zapravo ni neznam kak će izgledati dok procvatu...
![]() I na jednom štandu sam našla ljubičaste duple trube ![]() ![]() Danas sam sve to uspjela posaditi, pa sam još malo sijala cvijeće oko kuće i na vrtu. Ustanovila da ono što sam imala poršle godine na vrtu, unatoč svem skupljenom sjemenu, više neću morati sijati i strepiti hoće li niknuti - cosmos je niknuo samoinicijativno u velikom broju (a prošle godine sam bila na mukaka s njim...). Jedini nedostatak svega toga je što zapravo sve gredice moram lagano ručno plijeviti i dobro gledati što sve raste u toj đungli korova... |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Žuto- kako volim žuto cvijeće.
Što je ono žuto? |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Silvek vidim da nisi imala mira, ali nisam ni ja, samo da te utješim...
A samo da znaš da su one šumske jagode koje si spremila Andrei završile kod mene u vrtu!!!Ja sam se ponudila da ih joj predam, a ona je rekla da si posadim, ja tako i učinila...
Inače moj mali princ ti jako voli jagode papati, tako da ste obje učinile dobro djelo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
SilveK - znamo da ne možeš proći mimo cvijeće, pa još nekakvog sajma, a da ne doneseš doma cjelu košaru, koje ovako na kupu izgleda super, sad preostaje sve to posadtiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,sad mi je malo manje žao kaj nisam išla u Prelog(nadam se da ću uspjeti ići ovaj vikend u Ludbreg)
|
|
![]() |
|
Šeflera, mislim da je ono žuto (i nanančasto i crveno) nemezija, bar joj je slična, ali nisam sigurna...
Proljeće, super za jagode, ako buš još trebala samo javi - imam za izvoz ![]() |
|
![]() |
|
Danas sam uspjela odvojiti samo 1 sat za vrt, tako da sam nabrzak pripremila jednu malecku gredicu za cvijeće i posijala orijentalni mak i cleome. Inače sam jučer opet slomila motičicu, onu novu - mislim da oni to rade za izložbu a ne za rad
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
slab karakter ali jake ruke |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Silvek, Silvek kak ti dobro znaš s biljkicama a zakaj onda gunđaš na najnježniju biljkicu u svom vrteku! Pa već si valjda naučila da muški samo glume da ne znaju raditi kak bi se što prije maknuli od posla koji im baš nije najdraži. Mislim da bi svom motoristu mogla kupiti malo veću motornu kosilicu pa nek juuuuuuri po travnjaku(nije ni čudno da mi je mužek zbrisal kad sam tak sva kak
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Onako je kako sam i rekla, stvarno si neumorna- bravo za tebe!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ah Franjice, pa i moramo biti vražje, ako se nebreju nositi s tim, nek se vrate svojim mamama
![]() ![]() Evo, jučer sam se zaboravila pohvaliti: Procvao je plavi phlox i počelo je rasti drvce ananasa koje sam dobila od Shashe ![]() ![]() Shasha, ![]() |
|
![]() |
|
SilveK i za tebe i sa Shashu, a tek za ploks - ma ne znam što bi rekla, ja bi to sve imala
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Silvek,Phloxići su nam ipak isti
![]() ![]() A samo sam htjela reći kak mi je laknulo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisam stigla, bila sam na poslu od 6 do 19:30
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |