Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 74> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mene tebi bigić, uživam u tvojim panoramskim, a ne moram ti ni reći koliko bih uživala sjesti s tobom pored onog kamina
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Samo da mahnem sve ti je krasno!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ha daj bože da se i meni tako rasiju po svuda, i to onda očekujem jer je moja spala u vrt od tebe. Nadam se da si ju zacoprala da i meni tako raste.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ja nigellu nisam nikad sijala. Pretprošle godine, kad sam se upustila u avanturu zvanu "uređenje vrta i okućnice", presadila sam od svekrve izrasle biljčice, koje su se vremenom same rasijale i sad ih stalno čupam i prorijeđujem, jer bih je rado zadržala u nekim okvirima koje sam zamislila. Al lako što bi ja. Ona bi drugačije, pa se već nekako "doselila" na sve dijelove dvorišta. ![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Katek, ono narančasto raskuštrano je neven. A glomeratu sam slikala, kaj nisam? Ako nisam, idem odmah van ispravit grešku. I, da, ima i podmladak, tako da slobodno računaš na njega. ![]() |
|
|
![]() |
|
Moon, hvala ti. I meni su preslatke campanule. Imam ih 4 vrste, s tim da persicifolia od BB-e još ne cvate. Možda će kasnije, a možda tek druge godine. |
|
|
![]() |
|
Je, to me Konte naučila. ![]() I pali, očito! |
|
|
![]() |
|
Ajme, koliko gostiju!
A ja provela vikend kod svekrve u čistom ljenčarenju. Ona mi kuhala, prala, ja samo ležala. Dobro, jučer cijeli dan sam joj kamenjar plijevila i prorjeđivala, al to se ne računa. ![]() |
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas mi je slatka nigela,gledam u svim vrtovima vec procvala a moja tek raste,ja je sijala ovog proljeća....dvoriste ti je bas lijepo,tako uredno i sve na svom mjestu..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Znači tak, zaprijetiš izgonom i onda cvate
![]() ![]() Astrantia ima krasan cvijet... a di je glomerata u cvatu? Nisi ju poslikala
![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
sve tako uredno i lijepo, uživam šetajuci tvojim vrtom
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lijepo, uredno, tamo su mi slatke campanule
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da su pretnje izgonom dale rezultata |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida, Anastazija,
![]() O, Ivna, a otkud si ti izronila??? Je, astrantia je. Imam i bijelu i purpurnu, al bijela neda cvijeta ove godine. Nešto se naljutila na mene. Zato se i lupinus i tritoma i hemerocalisi splašili prijetnji s izgonom, i eno ih cvatu i pupaju. ![]() |
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajoooj koka, pa kod tebe je prelijepo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Došla sam i ja k tebi, i panoramske i groplanske slikice su lijepe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Prekrasno !
Hvala na tvojem i GT opseznom odgovoru. Ja sam svoju kovrcavu vrbu porezala, da sam znala, namocila bi grane i štošta s tim zalila, ali, tjera ona opet.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
A joooooj, nema!
To vam dosta, da se ne naviknete. ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |