Gomoljasta Begonija - Begonia sp. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Korisnik | |
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
More33 i kod mene je isti slučaj sa sjenovitim balkonom a što se tiče begonije mislim da nisi pogrešila pa ako te put kad navede na cvječe foto pogledaj biljke koje ja imam na sjenovitom balkonu i to sa nešto mala sunca.
|
|
![]() |
|
more33 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
Ajme, dmirce12, puno hvala na odgovoru, nadam se da ipak ima nade za moj balkon jer cvijeće jednostavno obožavam. A molim te navedi mi tično gdje ti mogu pogledati slike tvoga cvijeća i balkona.
![]() |
|
![]() |
|
More33 možeš na cvjeće foto tamo su biljke koje su meni cvjetale u hladovini.Samo ti pitaj ako te još nešto zanima rado ću ti pomoći naravno ako znam.
|
|
![]() |
|
more33 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
dmirce12 ja to nikako ne uspijevam pronaći (tvoje slike) jer kada ukucam cvijet foto pojave mi se slike raznog cvijeća ništa konkretno, a kako se zove tvoje cvijeće što je cvjetalo u hladu možda će mi biti tako lakše naći.
E da jutros gledam svoje begonije za sada su OK. Kako ih često trebam zalijevati? |
|
![]() |
|
nore33 bila si na mojoj stranici i vidjela si moje biljke tamo su ti cvjetajuče vrste kao što su bregonije,vredne lize ili inpaties još ti može cvjetati i vinka,a pokušaj i sa fuksijama i ako te još nešto zanima možemo preči na drugu temu da nebude ovdje gdje se radi o begonijama,a njih normalno zaljevaj kako bi ja rekao kad su suhe to je moj recept.Nadam se da češ uspjeti pa kad bude stavi sličice da vidimo.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
More33 nadam se da su ti se do danas lijepo razvile jer i ja imam begonije na ulazu u kuću gdje ima smo jutarnjeg sunca jer je na sjevernoj strani pa uspjevaju odlično
|
|
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
ana22 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 36 |
11111 to je gomoljasta begonija. Može ostati i u zemlji za sad, ali na jesen izvadit
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo malo i mojih begonija koje su ovo ljeto prvi put više zastupljene. Vrtne ili Semperflores (ledenjak po domaći) imam svake godine ali ove sam se godine bacila u experiment s DRAGON WING (zmajevo krilo) koje zahtjeva sunčan položaj za razliku od gomoljastih begonija.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |