Astilba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovog sam proljeća dobila astilbe, bijelu i roza, od Free. Posadila sam ih uz bunar na istočnu stranu tako da su na suncu rano prije podne, a ostatak dana u sjeni. Lijepo su cvale i sada imaju osušene metlice. Da odrežem te metlice ili ostavim, šta je bolje za biljku, ima li to utjecaja na razvoj njenog korijena?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
moram se nasmijati
![]() Matilda fenomenalne su. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
matilda....
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
matilda krasne su . baš je takva crvena bila moja na slici kad sam ga kupila
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nabavit ću ja i crvanu.ipak je sigurnije u razmjeni
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ajama, ma nema veze što nije crvena isto su divne.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Anaida, Ajama, predivne su!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ajama...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo je raj astilbi draga anaida.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
matilda...krasne su, i kod mene danasmalo malo pa pljusak, no bijela astilba je ipak otvorila pokoji cvjetak
|
|
![]() |
|
moje taman počele cvijetati, a danas svako malo prolom oblaka. za poludit.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica....
![]() |
|
![]() |
|
super, a mi smo se onako glupavo zamarale hoće li
![]() divne će ti biti Moon kad se otvore. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
![]() |
|
evo i jedne moje- hm trebala je biti crvena inače. Baš se lijepo crveni zar ne?
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |