Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 114> |
Korisnik | ||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Na žalost nema ih više ali kupih nešto drugo
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Odoh ja ako ih još bude
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Ksan trudim se,nekad napravim dobro nekad fulam u svemu ali trudim se |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Da aralija kod kolodvora
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Kod tebe svega lijepog
![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
|
hvala belica,e da je naša kamenjar sama onda bi se nekako i mogla oduprit...a natalija, kikach i kamenjar ubojiti trio kaktusara i eto.Pa recimo da nisam daleko nekih 40min vožnje,Zemunik |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
o da i tebe je naša kamenjar zarazila, širi opasan virus ljubavi.
![]() Divan ti je bodljo ovakav. ps. reznica plumbaga zapiknuta, pa bumo do ljeta vidjeli. Ak si blizu kamenjar, onda si na ljeto i meni blizu, koje mjesto? |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Da,baš su zarazni |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
ime,pa nemoj čupat,svejedno cu ti ja u jesen opet reć da ih vadis iz zemlje u teglu,jer ne vjerujem da ce razvit jak korjen..ostavi cvijet nek te veseli...a u svakom slučaju ako bilo šta bude znaš da ćeš dobit drugi ..pusti cvjetic ,nek te obraduje
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Kako ti je lijep ovaj kaktus.Ma izgleda da će te vi mene navući da počnem uzgajati i kaktuse,kad vidim ovakve slike uvijek dobijem volju.
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
A ne... Ostavi bar jedan
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala mari, kod jedne drage ženice koja obožava kaktuse pa i mene zarazila,šteta što će ga morati dekaptirati |
||
![]() |
||
|
Ime moje, je to je taj i neizmjerno ti hvala
|
||
![]() |
||
|
Hvala mali kaktus, majstorica već rekla svoj sud i stvarno mi puno znači |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Predivno nešto! Nadam se da će biti cvjeteki (u kaktuse se baš ne kužim) |
||
![]() |
||
|
A što da mu sad počupam te pupove?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Je ime , ono je cealespinija od 10ak posijani nikle dvije jedna je udomljena i ta |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
prekrasno cvijeće
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |