Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 142> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ej glickice...kako je ime onim tvojim malim žutima...imam ih i ja.... a šta rade one demižane u radnom prostoru a? a? a? a?
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
prekrasna kolekcija kaktusa,a i sve drugo je krasno....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala cure na posjeti, dođite mi opet ! Ma da, gužva je sve veća, proljetos sam samo sadila, a sad kad se razbujalo, ne znam što ću više, sve se otelo kontroli !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
mi volimo gužve, a volimo i male četveronošce koji nam psine rade.
![]() super je sve, ja sam svoj radni kutak taman opet jučer pospremila po 100 ti put i opet si obećala- to je sad to, više ne radim niš. - možeš si mislit. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Glikica ,
![]() |
|
![]() |
|
kako je samo bijel !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Alaj tebi sve buja, još malo pa se cigle neće ni vidjeti! A i brdašce fino izgleda.
|
|
![]() |
|
ovo a zovem gužva:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali žuti:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zar nisam slatkiš ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Donžuanka, posađena proljetos, bit će lijepa:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
malo radne atmosfere :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro došla Glikica!
Lijepo carstvo cvijeća i kaktusa!
![]() Meni još nije palo na pamet da brojim kaktuse,samo sam ruže brojila
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
200 a ja stavih mojih 9 na sličice i hvalim se, e pa sram me je. Ostatak vrta briljantan. Uvijek napišem da zavidim ljudima na prostoru koji imaju za sadnju, kod tebe vidim dosta prostora i s ukusom ukomponirane biljke. Samo jedno veliko
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dabro došla Glikica,
Rano prošetala tvojim vrtom,nauživala se ljepote, bacila oko na kaktusiće
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Samo kratko objašnjenje zašto sam stavila ovu sliku: ovo u prvom planu je neki moj pokušaj da od ovog šimšira napravim bonsai, a ako ne uspije, uvijek se može zasaditi u neki ćoškić dvorišta.
A ono u drugom planu je moje " brdo" koje će, nadam se, uskoro postati lijepo i bujno, ako mi ona crna, četveronožna spodoba koju vidite na slici ne pogazi sve. Inače to je moja mezimica Mini. |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
polako samo, bit će kaktusa, daj bog zdravlja ! Bit će kod mene toga.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |