Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ljiljus,
![]() Belice, i ja se izgubim u vrtovima...negdje ostavim trag češće, negdje ne, iako su mi svi dragi, u svakom se krije neki dragulj ili više njih! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivna je i noću i danju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
prekrasna kadulja, kao i sve ostalo
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lovro, i ja sam se zaljubila u tvoju kadulju!
I sve ostalo ti je krasno, a mali Lovro je već veliki- kako djeca brzo rastu! Misli na mene ako ćeš imati sjemenja kadulje. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Lijep pozdrav svima!
Sjeme će se skupljati, dakako! A sad jedan ljepotan kojeg nikak da uslikam... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pravi ljepotan
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Kad sam stavljala sliku, nisam napisala...ovaj ljepotan raste u dvorištu na cvjetnoj gredici kod brata u restoranu...mislim da će u jesen jedan dio kod mene u dvorište...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
svakako ga prisvoji...
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
boja mu je prekrasna, takve nisam prije vidila.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Divan vrt, raznobojan, sav pršti od veselja. Tu su biljke zbilja sretne!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ljpotan je
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
koja boja??!!! odličan je.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
stvarno krasan
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Lovro,
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje...hvala na vašoj šetnji...
...jedan ljiljan će ujesen svakako u jedan djelčić mog vrta... a sad... ...evo...procvjetala gospina trava, od GT! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...mislim... neka obična dvorišna travka...al kaj se nije lijepo razmetlila??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
..hvala na sjemenu...male žute margaretice pripremaju se za cvatnju...jedna već imitira sunce...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava i margaretica u žuto, a mi smo se urozile!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
procvale i monarde...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |