Aranzmani za moju dusu |
Odgovori | Stranica <1 23456 14> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o kako elegantno i profinjeno, naročito ovaj dragi s granom i zečekima u japanskom stilu. Tvoje kreacije uvijek nadahnjuju, draga anabistrica.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A tvoji lijepi komentari me razvesele, hvala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram neskromno priznati da imaš moju dušu u svom tijelu.Jedina razlika je ta da ti imaš vrt i cvijeće,a ja uglavno nemam.I ovi vrtovi koje kao "imam" ustvari ih nemam.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki-ko, drago mi je da imam srodnu dušu, a slagala sam aranžmane i prije nego sam imala vrt pa sam otišla do Bundeka dok je još bio divlji, neuređen, ubrala malo granja, kupila na placu koji cvjetak i eto ti aranžmana.
Priznajem, sada mi je puno lakše. Dođi k meni pa ćemo zajedno brati i slagati
|
|
|
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetićljubac, napravi to svojim curicama. Koje god dete mi je došlo i vidlo to na stolu, svima se dopalo, čak i dečecu za kojeg nikad nebi rekla da bu uopće primjetil.
|
|
|
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šteta je raspakirati bajaderu
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije, nije, lijepo se izvuče i ne primjeti se da je bil neki paketić pride.
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bombica od ivančica mi se sviđa na raspelu
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan aranžman, a još kad znamo da je cvijeće iz vrta daje mu posebnu vrijednost
|
|
život je more
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, Lantana, hvala
|
|
|
|
Zelena_oaza
Pustio korijenje Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zelena_oaza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zelena_oaza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zelena_oaza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ZO, lijepi su ti i zanimljivi radovi, a i vaze su posebne. Gdje si učila ikebanu? Ajde malo smanji slike da mi cijela stane na ekran. Ovak mi je nezgodno gledati kad ne vidim cijelu sliku odjednom.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |