Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 248249250251252 407>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 21:12
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

Ja sam kalemio po ovom linku. Bebolina, za ovu tehniku sa malim "valjčićima" koju si ti pokazala nisam znao. Spoj reznice i podloge je kod mene u obliku slova "V" . Sutra ću sve zaštititi najlon vrećicom da spriječim isušivanje.

ps. Sada sam u dilemi. Dali da pustim tako kako je ili da sutra probam sa valjčićima ? Što bi bilo bolje ?
Pusti kako je!!!
Drugu turu probaš s valjčićimaWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 21:11

Ja sam kalemio po ovom linku. Bebolina, za ovu tehniku sa malim "valjčićima" koju si ti pokazala nisam znao. Spoj reznice i podloge je kod mene u obliku slova "V" . Sutra ću sve zaštititi najlon vrećicom da spriječim isušivanje.
Obe metode su ok, ne brini. Poželjno je zaštitit najlonom čim prije. Ako si sve napravio po pravilima i propisima, idući tjedan ćeš već vidjeti rezultatWink
Ja sam isprobala oba modelaThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 21:06

ps. Sada sam u dilemi. Dali da pustim tako kako je ili da sutra probam sa valjčićima ? Što bi bilo bolje ?
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 20:47

Danas sam kalemio (klikni) reznice adenium obesuma   koje sam dobio od @beboline.   Dali sam uradio sve onako kako sam trebao uraditi veliko je pitanje ?   No, mislim da neću dugo čekati na odgovor.
Bravo dečecClapClap
Još ti nešto nedostaje!
Bez ovoga nema uspjeha
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 20:21
Sijala sam ih 29.03. ali neki manji neki već se lijepo granaju
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 20:09
stefica.n, bravo za tvoje bebaće. Lijepo izgledaju, reci kada si sijala ?
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 20:03
Bebaci Clap

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 19:58

Danas sam kalemio (klikni) reznice adenium obesuma   koje sam dobio od @beboline.   Dali sam uradio sve onako kako sam trebao uraditi veliko je pitanje ?   No, mislim da neću dugo čekati na odgovor.
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 18:53
Bebolina vidi se da se dobro brines o svojim adeniumima,kao profesionalac.Ja se bacam na iščitavanje ovih 157 stranica o adeniumu,ne bih li stekla bilo kakvo znanje o sijanju,gajenju,zaljevanju.
sutnja je zlato....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 18:29
Ako su bube dobro obavile posao, biti će i poneka sjemenka

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 18:25

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 18:24
slatkicaThumbs%20Up

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 17:11
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Ovo je moj prvi kultivar kojeg sam nabavila, ali taj nema namjeru razvijat se i rast kao ostali.... baš je lijena guza

Probaj ga za uha nategnuti.Možda dobije motivacijuLOLLOLThumbs%20Up

To prepuštam tebi kad se pojavišLOLLOLTongue
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 17:01

Ovo je moj prvi kultivar kojeg sam nabavila, ali taj nema namjeru razvijat se i rast kao ostali.... baš je lijena guza

Probaj ga za uha nategnuti.Možda dobije motivacijuLOLLOLThumbs%20Up

Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 17:00

Ovaj je adenium trebao biti puno intenzivnije boje, ali ok, i ovako je prekrasan

Ovako djeluje nježnijeClap

Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 16:24

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 16:23
Ovaj je adenium trebao biti puno intenzivnije boje, ali ok, i ovako je prekrasan

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 16:20

Ovaj lijevi bijeli adenium, totalka obrezan, čeka @bebolinine reznice iz Rovinja. Vidio sam što mu dolazi na kalemljenje. Reznice duplih i troduplih adeniuma bijelo rozih cvjetova. Mislim da je to sasvim u redu kombinacija. Još samo da se prime, nitko sretniji od mene.
S nestrpljenjem čekamo rezultateSmile
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 16:16
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

dzeni i Tea,ako je problem samo granica ,javite se 
Sve je već dogovorenoClap 
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 13:54
dzeni i Tea,ako je problem samo granica ,javite se 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 248249250251252 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.