dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 139> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zanimljiva zavjesa od slaka, prekrasan ljiljan.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Maris skrila si mi se, oprosti!
Hvala na posjeti, dobrodošla u moje dvorište! ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Carol, hvala na posjeti! Jeste pala je kišica, nadamo se još. Ako bude kako predviđaju, bit će nam super!
|
|
![]() |
|
Pozdravljam te u svom dvorištu, pomalo spaljenom, ali neka bit će cvijeća samo neka je zdravlja. A i kiše!
Vijolica ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Taj je ljepotan samo počeo niz. Obožavam ljiljane![/QUOTE] Sada znam gdje ima lijepih ljiljana ![]() Moje nešto pojelo ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Blago tebi na kiši.Ajde,bar negdje pada
|
|
![]() |
|
Ma jok! Odlazak na odmor je ove godine samo misaona imenica. Nadoknadit ću ja to nagodinu
![]() Nema slikica, krepala mi slikalica. |
|
![]() |
|
Monstera
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
pa gdje si ,nema nam novih slikica, jel si i ti malo otišla na odmor?????'
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Alad, a tek miris...
![]() |
|
![]() |
|
Hej mačak, pa ima teeee
![]() A sad čekamo da slikalica bude popravljena. Onda ću slikati sve redom, i susjede ako treba. ![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Dadinice, malo sam ti opet navratila i ponovo listala stranicama tvoga vrta. Prelijepo je. Koliko tu ima svega što bi moje srce zaželjelo....Kada se jednom budemo uspjeli vidjeti na razmjeni pelcera...ja ću stajati odmah do tebe. Onaj slak....huuuhhh.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Drago mi je vidjeti te Ljiljuš!
![]() Taj je ljepotan samo počeo niz. Obožavam ljiljane! |
|
![]() |
|
Pozdravljam te, Lilie! Drago mi je što si navratila!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Zanimljiv mi je slak.... Još nisam takav vidjela uživo.... Skupljaj sjeme pa ćemo napraviti razmjenu....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Preeeedivan ljiljan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
I što sad ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Čekam ![]() ![]() Čekam tu tvoju travurinu od cvijeća da vidim, čitam da si se ogrebla za onaj lijepi cvijetak zeleni s ljubičastim dlakama ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |