Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 14:26
Nadalje, molim za pomoć, naime, šetajući kroz vaša dvorišta, vrtove i okovrtove, jako su mi se dopale lantane- stablašice. Moj problem je slijedeći: nemam pojma kako i gdje to nabaviti, kada saditi-sijati i sve ostalo vezano s tim ? Dakle HELP me, ko god može, bit ću neobično zahvalna.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2012 u 00:53
Sve preljepo ali kaktusi su No1. Uživala sam u svemusmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 00:18
Godila mi je šetnja tvojim vrtom, prekrasno smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 20:46
Kod mene je veliki problem nabaviti lantane,ja ih imam sa varaždinskog placa ali moje nisu stablašice,mislim da bi trebala pitati Nbjelovu,mislim da sam u oglasima vidjela da ih ona prodaje.

Smrdljivko je baš lijep,neka stapelia ili obrea,već se veselim sljedećoj sliciTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2012 u 01:07
slažem se s aralijom imakrasni primjeraka ai u sukulentimaWink Da je tebe sada pitam di misliš sa svim time na zimu?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 14:22
Cure moje, drago mi vas je vidjeti kod mene, navratite kad god stignete, a ja ću se truditi da vam uvijek bude zanimljivo.
Smrdljivi ima još cijelo čudo pupova, što će biti kad se cijeli rascvate ? A imam jednog od te vrste koji ima cvijet promjera 30 cm, kakav će to tek "miris" biti !!!
Jezero se radi samo vikendom kad moj sin dođe kući, jer on je glavni "majstor od lopate"
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 23:55
Mislili ste da vas neću malo i boc-boc ? E šipak, evo vam ih:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 16:38
Cure drage svima šaljem smile79, a da mi nije smile183 sve bi bilo smile85.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 21:52
MK, orbea decaisneana !Jel ju imaš ?

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2012 u 15:25
Hvala cure moje, ja ih obožavam sve odreda. Svaki puta sama sebi kažem da si više neću kupiti ništa novo....... ma da, karakter uvijek ostavim kod kuće, a u novčaniku se uvijek nađe koja kunica.
A kamo na zimu s njima ? Eeeeee, vidjela sam neke jeftine police u jednom dućanu, a visoke, pa na istoj površini može stati više biljkca, heheeeeeee, pametna ja!!!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 16:50
Ali, idemo se malo nasmijati, predstavljam vam neke nove biljke :

kako ovo smrrrrrrrrrrdiiiiiiii:

čuvarkuća "prženi račići "

čuvarkuća "labuđi pjev"

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 21:53
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

MK, orbea decaisneana !Jel ju imaš ?

NemamLOLLOLLOL
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2012 u 17:32
sutnja je zlato....
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 22:23
Ono što smrdi sam imala i ja. Rekli su mi da se zove mrtvačeva zvijzda (fuj), a valjda zbog mirisa. No MM ga je bacio, uz izgovor da je "mislio da se pokvario"

Jest, vraga je on mislio, samo mu se "miris" nije sviđao!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 22:50
Netko se poželio slikica mojih sukulenata, pa evo nešto:

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 22:21
smile169
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 22:06

Jako, jako, jako si me nasmijala svojim originalnim imenima svojih spaljenih ali još uvijek lijepih ljubimaca !! smile96 Vrlo originalna imena !!  Ženo, kao baba babi, u povjerenju, mogu ti reči da sam ne oduševljena tvojim ljubimcima, već tobom i tvojom originalnošću !!! smile79

A kada se spoje tvoja originalnost i polet i ush*t za kopanjem tvog sina (bravo, mali!! ),  jezerce će nas oduševiti, pošto već imaš spremne lopoće, morat ću negdje uhvatiti jednog žabca da tvoja kreativnost bude zaokružena !!!smile156

A lantane stablašice, ako imaš dovoljno strpljenja,  sudeći po tvojoj dugoj ljubavi prema bodljićima i imaš je, ni to ti nebi trebao biti problem !
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2012 u 21:25
prekrasno, kaktusi u cvatu...meni se posebno sviđa ona kompozicija s "prženim račićima" od cvijetnjaka pa nadaljesmile57
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 22:37
Prošetala sam,stvarno draga moja toliki kaktusi,dali znaš koliko ih imaš?Shocked
Jezerce se radi baš superrrrsmile141pratiću nastavak.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 23:43
Evo današnji izvještaj: "mali od lopate" je danas došao kući, majka išla po njega u OS, uz put naišla u neke dućane i kupila 5-6 novih kaktusića......
Kupila sam i foliju za jezerce, a jest skupa......
Kupila i one rešetkaste posudice za te vodene travuljage....
Ma koji mi je jarac to jezero uopće trebalo?
Al ajd, neka i to, sutra opet akcija kod mene, a do tad evo nekih slikica, tek toliko da me ne zaboravite:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.