Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 142> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prošetala sam,stvarno draga moja toliki kaktusi,dali znaš koliko ih imaš?
![]() Jezerce se radi baš superrrr ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Evo današnji izvještaj: "mali od lopate" je danas došao kući, majka išla po njega u OS, uz put naišla u neke dućane i kupila 5-6 novih kaktusića......
Kupila sam i foliju za jezerce, a jest skupa...... Kupila i one rešetkaste posudice za te vodene travuljage.... Ma koji mi je jarac to jezero uopće trebalo? Al ajd, neka i to, sutra opet akcija kod mene, a do tad evo nekih slikica, tek toliko da me ne zaboravite: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Nadalje, molim za pomoć, naime, šetajući kroz vaša dvorišta, vrtove i okovrtove, jako su mi se dopale lantane- stablašice. Moj problem je slijedeći: nemam pojma kako i gdje to nabaviti, kada saditi-sijati i sve ostalo vezano s tim ? Dakle HELP me, ko god može, bit ću neobično zahvalna.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Sve preljepo ali kaktusi su No1. Uživala sam u svemu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Ali, idemo se malo nasmijati, predstavljam vam neke nove biljke :
kako ovo smrrrrrrrrrrdiiiiiiii: ![]() čuvarkuća "prženi račići " ![]() čuvarkuća "labuđi pjev" ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Cure moje, drago mi vas je vidjeti kod mene, navratite kad god stignete, a ja ću se truditi da vam uvijek bude zanimljivo.
Smrdljivi ima još cijelo čudo pupova, što će biti kad se cijeli rascvate ? A imam jednog od te vrste koji ima cvijet promjera 30 cm, kakav će to tek "miris" biti !!! Jezero se radi samo vikendom kad moj sin dođe kući, jer on je glavni "majstor od lopate" |
|
|
|
![]() |
|
Mislili ste da vas neću malo i boc-boc ? E šipak, evo vam ih:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Jako, jako, jako si me nasmijala svojim originalnim imenima svojih spaljenih ali još uvijek lijepih ljubimaca !! ![]() ![]() A kada se spoje tvoja originalnost i polet i ush*t za kopanjem tvog sina (bravo, mali!! ), jezerce će nas oduševiti, pošto već imaš spremne lopoće, morat ću negdje uhvatiti jednog žabca da tvoja kreativnost bude zaokružena !!! ![]() A lantane stablašice, ako imaš dovoljno strpljenja, sudeći po tvojoj dugoj ljubavi prema bodljićima i imaš je, ni to ti nebi trebao biti problem ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno, kaktusi u cvatu...meni se posebno sviđa ona kompozicija s "prženim račićima" od cvijetnjaka pa nadalje
![]() |
|
![]() |
|
Cure drage svima šaljem
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
MK, orbea decaisneana !Jel ju imaš ?
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala cure moje, ja ih obožavam sve odreda. Svaki puta sama sebi kažem da si više neću kupiti ništa novo....... ma da, karakter uvijek ostavim kod kuće, a u novčaniku se uvijek nađe koja kunica.
A kamo na zimu s njima ? Eeeeee, vidjela sam neke jeftine police u jednom dućanu, a visoke, pa na istoj površini može stati više biljkca, heheeeeeee, pametna ja!!! |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ono što smrdi sam imala i ja. Rekli su mi da se zove mrtvačeva zvijzda (fuj), a valjda zbog mirisa. No MM ga je bacio, uz izgovor da je "mislio da se pokvario"
![]() Jest, vraga je on mislio, samo mu se "miris" nije sviđao! |
|
![]() |
|
Netko se poželio slikica mojih sukulenata, pa evo nešto:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Godila mi je šetnja tvojim vrtom, prekrasno
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod mene je veliki problem nabaviti lantane,ja ih imam sa varaždinskog placa ali moje nisu stablašice,mislim da bi trebala pitati Nbjelovu,mislim da sam u oglasima vidjela da ih ona prodaje.
Smrdljivko je baš lijep,neka stapelia ili obrea,već se veselim sljedećoj slici
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
slažem se s aralijom imakrasni primjeraka ai u sukulentima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |