Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 120> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima li još koja jagoda,nije Lovrek sve pojel,ma nema veze,zadovoljit ću se s kavicom i pogledati u živo sve lijepo cvijeće
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Svašta nešto lijepo kod tebe cvate ! Pola toga nikad nisam ni vidjela, baš ti je sve slatko.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Nažalost se nevidi slika
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Daj mi molim te reci gdje si to nabavila i kako se zove.Prekrasno mi je. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasan uljez u tvom dvorištu, fuksija, batat
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Acalypha
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
zajedno... u dobrom društvu 1.
![]() jagode su još uvijek mljac... ![]() zajedno... u dobrom društvu 2. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrsan je....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milice, kupljeno je u Njemačkoj...ak se osjemeni, skupljam, naravno!
|
|
|
|
![]() |
|
....
![]() ...ono drvce je lespedeza...najnoviji uljez u mom carstvu! ...uljez?...kad kupim cvijet samo ga uguram među stare i nemaj pojma o ničem ak me ko kaj pita! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Gdje si nabavila sjeme ovog slaka?
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasno cvijeće! Ali onaj... ono nešto kao drvce u loncu i ima roza cvijet je
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Da, da na taj mislim curke, pogodile ste. Znači ipak je jasmin. Još kažeš da i miriši, pa to je super!
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
ma, evo, ovdje objavljujem...kud puklo...Može u ponedjeljak kava kod mene????
sLOBODAN upad! U nedjelju imam prvu berbu pa moram pomagati u pripremama sa kolačima, onda ...PONEDJELJAK! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
MK, uskoro ćeš uživo vidjeti...kak sam rekla...nema baš puno cvjetnog, al kak sam ovisnik, i malo me podigne!
Ajde,požuri malo!!!
|
|
|
![]() |
|
eto, kaktusić mi je pomogel..je, to je malecki jasminček...mmmmmmmmirišiiiiapčih!
|
|
|
|
![]() |
|
JE, ljiljuš, ima i slika jasmina
![]() ![]() ![]() MK, uskoro ćeš uživo vidjeti...kak sam rekla...nema baš puno cvjetnog, al kak sam ovisnik, i malo me podigne! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovo,jel da?
![]() |
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Lovro mislim na ovaj bijeli (liči mi na jasmin, ali nisam siugurna)
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Uh,koliko ovdje ima cvijeća
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |