Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 203204205206207 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo @maris40
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Emilly,prekrasna kolekcija,bas ih lijepo njegujes
![]() Sjeti se nas početnika kad budes šišala svoje adeniume ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
kad procvjeta ,izgledat će ovako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
I za kraj jedan novi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ova dva iz mbm sam skratila za nekih desetak cm
![]() |
|
![]() |
|
Ovi su sijani isti dan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emilly,tvoji su prekrasni,ispale su mi oći od ljepote
![]() Evo par slikica mojih,sijani početkom ove godine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Kako je lijep adenium...lijep je i kad nema cvijeta, tako ima interesantno stablo i lisce. Imam pet biljcica, tek niklih...nadam se da cu iduce ljeto i ja postavljati ovakve slike...
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Onda si kupi jedan mali porcijski, onaj od 20 grama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ok meda nemam ali cimeta u izobilju ali morat ću nabavit i malenu teglicu meda mada će me moji pitati zašto jer ga nitko ne voli
![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
opa Miki najbolji komentar a sad pitanjce kad se ošiša da li treba pod baldehin (nailon)????? |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bebolina, Emilly.....pravi užitak je pogledati vaše adeniume
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Emilly, i ti tako dugo skrivaš od nas ovu ljepotu?! Cccc ...
Ma onaj bijeli mi je baš fora: sjeo, podbočio se, raširio grane i uživa! Još da si ga, kao što Bebolina kaže, podrezala, imao bi i cvjetnu frizuru! ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
imam molbu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Emilly prekrasna kolekcija!!!!
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ok, svi idu na šišanje
![]() Hvala na savjetu. I naravno da šaljem reznice crvenog ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 203204205206207 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |