Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 370> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao i uvijek ostajem bez daha i riječi
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ma sada nakon ovoliko lijepi pohvala i divljenja tvojem vrtu, zaista nemam više što za nadodati osim da je čarobno lijepo, i još malo više od toga !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijek rado svratim u tvoj vrt koji je poseno lijep, zašto - zato što izgleda tako prirodno, a to je ustvari najteže postići, izgleda prirodno no ipak je sve tu gdje treba biti, a onda pak ta hrpa detalja koji se ne nameć već stapaju s vrtom, a u istom trenutku su i vidljivi, k tome još dobra fotografija...sve je to ono što daje posebnost tvom vrtu i otkriva jedan dio tebe, jer sve je to tu upravo zahvaljujući tebi.... |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Ljepota koja se nemože zaboraviti,hvala ti što si mi opet,pa bar u mislima,pustila maštu na volju,i doživljaj da sam opet kod tebe,sa tobom,tvojim suprugom,i svom tvojom ljepotom koja te okružuje ![]() [/QUOTE] |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ko iz časopisa!
Onaj tvoj zid mi je...ma, ostala bez riječi! Napisala si , bakopa, i poslije i...taj i i mene muči što je..niko nije još identificiral tog plavog ljepotana! Nadam se da će kod tebe neko napisati ime! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ajme, koje li ljepote
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ajme prekrasno, stvarno sam uživala! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
I opet sam se nauživala ljepote tvoga vrta
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Setala sam i prije i očaralo me ali moram priznati dada kad sam se uključila na forum gledala sam samo desetask zadnjih stranica ali vidim da ću se ovdje morati vratiti na početak da vidim stvaranje ove ljepote
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kao i uvijek: prelijepo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Podijelila si sa nama prekrasne sličice najljepšeg morskog vrta, iz sječanja si povadila njima i sličice naše šetnje uživo tvojim vrtekom pred točno godinu dana !! Neznam da li sam više uživala pred godinu dana, kada sam to vidjela uživo ili sada, kada gledam djelove vrta na sličicama kojima smo šetale !!
A sada te lijepo molim, popni se ovim stepenicama i odvedi me do mjesta o kojemu sam sanjala od prvog virtualnog ulaska u tvoj vrt koji me očarao !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nadam se da ćeš biti malo više sa nama.
A vrt? Krasan kao i uvijek. Bujan, šaren. Eto što znači dobro odabrati biljke koje se prilagode na vrućinu i sušu. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Uvijek i iznova se divim tvojem vrtu!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divno i predivno!! Nedostaješ na forumu, ali oduševiš ovako divnim slikama kad god dođeš..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasne slike tvog vrta
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kao prvo hvala svima koji šetaju mojim vrtom, ja nikako da uhvatim malo više vremena, tu i tamo malo pogledam vaše vrtove, ali ništa ne pišem jer mi je kompjutora preko glave. Ove jeseni imamo puno kongresa, sve doktori, farmaceuti, apotekari, fornzičari, kompjteraši, ali nikako da dođe netko sa cvijećem
![]() Danas sam se naslikala, bilo je lijepo vrijeme i moj je vrt poslije nekoliko kiša doslovno živnuo, iako je još vruće i mnogi se još kupaju, pa evo malo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lantane su se razbujale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Margarete ![]() ![]() Masline su rodile ko nikad do sada ![]() Abelia cvate od proljeća ![]() Još par dana i procvast će PODRANEA ![]() Bacopa ![]() i ... ![]() Plumbago ![]() ![]() Meni se čini da je ovo šafran i njemu se poremetilo ![]() Gazanie i alysum ![]() Bugenvilia ![]() ![]() Lijepe kate ![]() Prkos ![]() ![]() ![]() Abutilon ![]() Leonotis ima cvjetove krasne narančaste boje ![]() ![]() Ima još, ali za sada vas svih puno pozdravljam sa slikom cikasice koja je ove godine opet izbacila 20-tak novih listova ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Kad god se zaželim mirisa mora i mira za dušu, ja svratim u tvoj vrt. Ne ostavim svaki put trag... ne želim pokvariti sklad. Ipak, ovog puta ostavljam pozdrave...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prelijepe slikice si nam poklonila, svaka ima nešto posebno u sebi, svaka budi prelijepe uspomene, sječanje na predrage ljude koji su ti gacali lani po vrtu !!
Ova lijepa kata je posebna, prelijepa ali nije takva da bi zbog nje zaboravila tražiti slićicu moje stazice iz tvog vrta, gdje caruje moja žuta-senekio !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dobro nam se vratila sa morsko-cvjetnim ugođajem! E sad znaš da nam triba barem jedna dobra doza slikica iz tvog prilipog vrta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |