gerberi1 - decoupage galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 41> |
Korisnik | |
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
krasni radovi, kutija mi je baš romantična...jedva čekam namještaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala drage tete salvete...imam jos par komada u izradi i jednu cijelu spavacu sobu....(ormar,komode,natkaslice)....cim zavrsim(trebace mi mjesec dana samo za smirglanje) uslikacu da vidite,,,,dotad veliki pozdravi od Gerbera1....
|
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Odlično!!!
|
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Super izgleda!!
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Savršena i hvala na obijašnjenju ja bi definitivno trebala 1000g da uspijem obuč kutiju ako jednom uspijem pokazat ču ti prvoj
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
To je bio posao, bravo, prekrasna je !!!!
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
predivna kutija
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hahaha..joj bas sam se nasmijala...mogu nema problema...ja sam iskrojila svilu po kutiji i ostavila sam 2cm za savove,svilu sam nasila na jako tanku spuzvu i onda sam sve spojila.Ubacila sam u kutiju i poravnala rubove.Prvo sam sa toplim ljepilom ljepila dno,pola,pola...onda sam ljepila stranice i na kraju poravnala vrhove i to je to...nadam se da sam malo pomogla...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Svako malo se vračam na tvoju ljepoticu možeš mi obijasnin način stavljanja svile na unutrašnjost ja sam pokušala ali je izgledalo ko da je bio tornado
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
eto, mima me preduhitrila s komentarom... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
hvala Mima35...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Prekrasna kutija i najbolje želje za što brži oporavak.
|
|
![]() |
|
hvala ti okic.bolest miruje...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala crvena dalija...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Gerberi, nadam se da više nisi bolesna.... Radovi su me oduševili, romantično, prava si majstorica!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |