enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 221> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno ti je cvijeće,a posebno žuti hibiskus.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
anabistrica neznam kako se zove mislim da je neka vrsta vodenike bar me stabljika asocira na njih, kao korov je ali nije loša i brzo popuni praznine u gredici, drago mi je što navratiš kod mene, čičoka je procvjetala
![]() ![]() Camellia hvala ti ![]() čim sunce zasja delosperma otvori cvjetove ![]() lantane tako lijepo napreduju, šteta što ide zima, štefice.n ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga nona, i ja se zaljubila u tvoje sunce !! Uživala sam u tvojim sličicama !! Pozz i
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
U pravu si, i moje su pune još cvijetova i pupova, imaš li jednu ili dvije vrste žutih lantana
|
|
![]() |
|
imam po dvije iste od tebe oker žute i u sredini svijetlo žute okolo bijele
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepe su ti čičoke, i moje kreću u cvatnju pa se žute u gredici povrtnjaka. Brzo se šire, zar ne?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala ti Nono na kavi i ugodnom druženju,ljudi moji Nona ima cvijeće ljepše nego na slikama a vrt treba prehodati a ne samo obraditi i naravno vratila sam se kući sa desetak novih biljkica
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica čičoke se šire kao lude , u vrtu se stabljike zelene a cvijeće prekrasno sija kao sunce baš su osvježenje sada kada su suncokreti gotovi
![]() Štefica.n baš smo se lijepo družile, zaboravila sam nas slikati ali bit će prilike, hvala na svemu što si donijela sve sam sinoć posadila ![]() za vas dvije dva cvjetka ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dajem pola vrta za par sjemenkica?! ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pravi borac!!!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Nona
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
mmmm...sviđa mi se kak je uređena vanjsak peć, i ova tvoja stara polica...a tek žutilooooooo...prekrasan hibić....iii!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Prođoh danas pokraj tvoje kuće u žurbi, sorry, kasno sam krenula iz VK, a moji starci imaju ručak u podne, pa ako zakasnimo, onda je frka. Na povratku opet nema vremena, jer sin ima vlak u 9 i mora stići na vrijeme. Eto tako je bilo, jedva sam kod Štefice otišla samo na pola sata. Drugi puta !
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je u tvom vrtu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dadinica
![]() anđelkad ![]() Lovro ![]() moon ![]() Glikica ![]() Lantana ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rodila nam se unuka Tara 3650 g, 52 cm, prelijepa curica crne kovrčave kosice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Čestitam,roditeljima, didi i baki
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |