Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kalanchoe
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kalanchoe

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 28>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 18:32
Camellia, prekrasne su !
1111- tvoja izgleda kao na izdahu... odreži reznice brzo i ponovo ju zakorijeni. A staroj oreži sve ove suhe grane , prekontroliraj korijen i presadi.

belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 17:28

Kalanchoe pinnata
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 17:27

Kalanchoe beharensis
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 17:25

Moja nova Kalanchoe tomentosa
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 12:58
kalanchoe taranta u konzuma 7 kuna
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 12:57
moon , evo moje...šta da radim?!?!?!

što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 12:55
ova je na prolječe cvjetala neumorno i jako dugo....kad bi tribala ponovno procvitati???

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 19:25

Camellia...hvala

Belica....možda se uspiju razviti cvjetići pa ćemo ponovo uživati u njima
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 06:13
Prelijepe su ti Moon, moja pumila je već odavno na zimovanju kao i ostale, ona mi je čak i jedna od najdražih i najlijepših kad je u cvatu.
A i ovu coral bells nemam, ali su mi još u mislima njeni divni cvijetovi koje ste pokazale ti i 1111 ljetos.
belica,zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2012 u 21:21
Prekrasne su i tvoje belice i tvoje moon,pravi veliki primjerci.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2012 u 20:35
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

belica...nećemo kupovati, nikako LOL
krasne su ti
Ma jok kupovatiLOLTongue do prve prilikeLOL
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2012 u 20:14
belica...nećemo kupovati, nikako LOL
krasne su ti
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 22:53
11111....za kreativnost 5
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 22:40
Kako su ti dobre teglice!!!Dala si mi puno ideja.
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 22:25
teglice su moj ručni rad...kuhate pelate iz konzervi - NE BACAJTE KONZERVE

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 18:26
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Moje su još vani. Neodlučna sam šta s njima, da li da ih ošišam i zapelcam ili da ih ostavim gdje jesu. Bujne su zelene s krupnim listom, ali od cvijeta ni c

Bebi zapelcaj ih i u prozor s njima, samo ćeš ih tako natjerati da procvatu, znam to,imam ih već nekoliko godina. Moje svake i gotovo cijele zime cvatu. Ja ih se isto spremam porezati ih i zapelcati nove biljke.   
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 18:20
Ovako su moje izgledale vani do prije tjedan dana.

Sad su presađene u svakoj teglici druga boja, ostatak u kompost

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 18:16
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Tko bi joj odolio

Prekrasna jesmile39
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 19:17
Prelijepa je
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 18:53
Hvala na savjetima,presadila sam ju.Pinus,ja također presađujem odmah,ali sad baš i nije vrijeme za to,zato sam pitala(tko mi je kriv što sam sad kupila).Tko bi joj odolio

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 28>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.