Slike ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepe kraljice, Kamelia, a jos ljepse ih je gledati dok traju ovi sivi zimski dani.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
kamelia jednostavno su prekrasne....onaj grmolika tamno roza boje bi mogla biti angela, narancasta monica, a ova sa crvenim flekicama kristov jubilej....za ostale nisam sigurna, ne vidi se cijela ruza....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Drage volje bi stavila ime ruže,ali neznam kako se koja zove:(
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamelija,
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bas lijepo kamelia
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je jedan dio mojih ruža,nisam ih baš sve slikala. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Miro,
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Miro, ruže su kraljice nema što, predivne su sve, a znam kako ih voliš
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
MiraK...krasne su
|
|
![]() |
|
Miro
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mihi, krasne ruze, pretpostavljam da su od Viraga ( po vrstama ).
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kako volim ruže
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Hvala Monna! sutra stavim ostatak društva
![]() |
|
![]() |
|
krasna kolekcija
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Pozdrav svima..imate krasne rzže :) da vam i ja pokažem neke svoje..
Remy Martin,dobila ju na poklon od rasadnika di sam ih kupila..divna je i stalno je puna cvijetova.. ![]() Macrhenkonigin.. ![]() Barakola..moj favorit :) ![]() Tineke.. ![]() Barby.. ![]() ovoj zaboravila ime :( ali ima prekrasan jak miris i obilno cvate.. ![]() Evo,dosta za sad..imam ih još ali da vas ne ugnjavim sa slikama ;) |
|
![]() |
|
ja bih samo dala prijedlog da se pored svake stavi naziv....lakse je pratiti i upoznati one koje ne poznamo
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Blue sky, ruze su ti prekrasne, ova zadnja posebno.
|
|
|
![]() |
|
ruze su ti prekrasne....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |