Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 85> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne slike tvojih brega,a ona ograda me davno osvojila.Rastjeraj maglu da lakše nađem put.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Odlične fotografije zagorskih bregi.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
11111, Okomice su od akacije, a vodoravne šibe su od lijeske i akacije, pokupila sam sve kaj sam našla i mogla savinuti. Međutim, ta mi se ograda nakon 7 godina raspala, a nisam imala pogodnih šiba za novu pa sam s mm napravila ovu čiju si sliku ponovila. Kad smo ga dovršili, naravno da je dobil pusicu. Ipak je bil glavni majstor, a ja samo asistent
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
od kojeg drva je ona ograda na 4.str zadnje slike....ko iz mašte je,predivno.....i ja bi takvu napravila
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Meni je ta tvoja vrbova ograda jako zanimljiva, puno sam o tome gledala po netu, tako se svašta od vrbe može napraviti. A ti imaš i mašte , i živaca, i prostora....a da si ruže ogradiš sa takvom ogradom, pa ti srne odmah i ošišaju
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepe slike još ljepših bregeka,za uživanje
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uvijek nešta zanimljivo kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ljiljus, sad nema tolko posla pa uživam
Ivany, nekad sam i ja vrganje brala na tom potezu, a sad ih više uopće nema. Javi se da se vidimo. Glikica, ograda od vrbe je sad neuredna jer preko ljeta narastu nove šibe koje tek u proljeće opet upletem. Ispred ograde su osušeni suncokreti, kozmos i cinije pa baš i nije neki motiv za slikanje. Mogu slikati jedino da pokažem da je stvarno tako. Cvijeće koje se osušilo i više nije nimalo lijepo, ne mogu izvaditi iz zemlje da očistim gredicu jer je previše blatno pa sa svakom stabljikom izvadim i 2kile zemlje koju ne mogu otresti. Zato sve miruje. Milice, hvala Svima šaljem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepe su ove slike maglovitih brega.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
E da, Anabistrica, zanemarila si svoje tarabe od vrbe !!! Već sam te htjela tražiti da malo poslikaš kako si to napravila. Ipak to nema svako od nas, to je nešto posebno, bar za mene. Jel ima koja slikica ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Pozdrav sa Vinskog Vrha! Stvarno je sve prekrasno kod vas i vaše sestre! Ko dijete sam puno puta išla s tatom u berbu vrganja od Vinskog Vrha pa do Tugonice ali nikako ne mogu skužiti u kojem dijelu ste vi. Jako mi se dopala vaša ograda od vrbe i namjeravam ju pokušati napraviti pa me zanima dal bi sad bilo prerano?
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Baš mi je drago da tako jedna dobra dušica živi u tako lijepom okruženju, uživaj draga svakog trena, svake sekunde....
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Belica, ima i na moru lijepih motiva za slikanje pogotovo u ranojutarnjim satima kad si ti već aktivna.
Andina, volim maglu i u prirodi, samo moram biti dobro obučena da mi nije zima.
|
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Po maglovitim motivima koje si uslikala vidi se da si prava romantična dušica.
Ovo je bajkovito, mistično, romantično ..... jednom riječju predivno! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ja bih ponovila e baš ono što je Makk rekla, samo moj san nisu bregi, nego more jednog dana. Maglovite fotke su čarobne, draga Anabistrica !
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anastazija, mjerio je geometar pa vjerujem da je podatak točan. Ali, svejedno sam ja na bregu.
Aralija, hvala ti Dadinica, nema ti tu planina, samo brda ili bregi po zagorski Makk, imaš pravo, lijepo je živjeti u prirodi daleko od gradske vreve, u svako godišnje doba. Ljeti je svježije, zimi je čisti snijeg, u proljeće sve miriši po rascvalim voćkama i proljetnicama, u jesen miriši po gljivama i lišću žutom, smeđem i crvenom.
|
|
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Fantastične maglovite slike. Sigurno je divno živjeti malo dalje od buke auta, tvorničkog dima i gratske sparine u ljetnim danima.
Prava idila. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zaista predivno...
A ja razmišljam, dok sam gledala, gdje tamo ima tako viskih planina... kad ono, samo igra svjetla i objektiva! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
24o ili 3oo svejedno predivne sličice brega
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |