Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđelka, hvala unaprijed
Ajama, pa kad je vrt za plotom koji nema nikakvu drugu funkciju, a krizanteme su još uvijek rascvjetane i lijepe.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
uvijek me oduševi taj rječnik kao ''zaplotni''.prekrasan je.krizantemama baš paše ovo vrijeme
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Naravno |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Mali kaktus, Lantana, Ljiljus, hvala. Drago mi je da vam se sviđa moj zaplotni vrt
Andina, mahovina je u hladu ali kad krenu vručine ni hlad ne pomaže. Kad bi je htjela održati zelenom, trebala bi je stalno vlažiti, a onda se ne može hodati po njoj jer je skliska. Ovak je bolje, nemam brige i posla oko nje. Camellia, uvijek si dobro došla na naš breg, lijepo mi je kad dođeš Glikice, da, vrbe ću plesti u proljeće kad sokovi krenu kolati tako da su elastične. Anđelka, bilo je prekasno. Kad sam pročitala taj tvoj savjet već su krizanteme bile visoke i pune pupoljaka. Iduće godine neću napraviti istu grešku. Ustvari, molim te kad dođe vrijeme za to, molim te da mi pošalješ pp. Može?
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
i mene je oduševio onaj plot sa krizantemama, stvarno je idila, kako su cure rekle već.
A vrbe će na proljeće biti opet upletene ? Ma to mi je baš posebno, ja zapela za to i ne puštam. ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pravom idilom sam i prošetala jučer.Ni magla nije umanjila ljepotu i pogled na susjedne brege.Uvijek me veseli šetnja tvojim i Carolinim gruntom,bilo da je jesen ili proljeće.
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
prava idila!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Šteta, nadala sam se da je to na sjenovitom mjestu pa da takva ostane cijele godine. Meni se to jaaaako sviđa! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Plot nas je već svih osvojio, a ovako ukrašen krizantemama je još posebniji. Meni se jako svidio i tepih od mahovine
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mari
![]() Andina, to je djelo prirode. Svake se godine u jesen uhvati mahovina ispod tog stola. Pustim je jer mi se sviđa i ne smeta. Može se hodati po tome, nije sklisko. Kad iduće godine mahovina pocrni, a to je kad počinju topli dani, onda je ogulim.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Zaplotni vrt je stvarno romantičan ovako ukrašen krizantemama, no meni je u oči upalo još nešto - sag od, predpostavljam, mahovine, ispod tvog vrtnog stola. Jesi li ga ti sadila i oblikovala ili je nastao sam od sebe?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasni prizor
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana, bregi su lepi i fotogenični pa ih moram slikati
Camellia, uključila sam fen pa čekam Blue Sky, hvala ali daleko sam ja od majstora. To mi se samo koji puta potrefi. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
majstor od fotografije ,bregi djeluju nekako misterijozno ovako magloviti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |