Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 172> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo par dana nisam zavirila u tvoju galeriju a kod tebe novih radova kao u priči..... Teško je nešto izdvojiti kada mi se sve sviđa. "Zapeli" su mi za oko oni tvoji neobični podmetači, odnosno podložak u kojem stoje - to je nešto preuređeno ili si skoro kupovala, jako mi se sviđaju! Ali za sve zajedno
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam cure na pohvalama ,uvijek gode,.....Jani,podmetaci su drveni a za slikanje sam "posudila" moj kucbi nosac,nije nista preuredjeno ,imam ga odavno
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
mrak slika
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
WOW!!!Koliko godina rada je potrebno da se postane takav majstor?
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Novogodišnja je famozna
![]() |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
samo ako bih bas morala da biram...bili bi to svecnjaci.
ali sve skupa je prelepo!!!!!!!! ![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Baš si majstorica-đavolica.Kod tebe nema greške.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Več sam ti rekla obožavam način na koji spajaš razne motive ova kutija sa jelenom naprimjer
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa opet nešto svaki dan imaš nešto novo, divne su ti kutije.
|
|
![]() |
|
hvala vam cure drage
![]() Lily,svidja mi se ono ..djavolice ![]() TB..hvala za pohvalu,kutije sam dobila od drage prijateljice i jedva cekala a ih uradim,po prvi put sam koristila i hladni porculan na poklopcu kutije. |
|
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Neznam zasto ,mozda zbog slike na avataru ,kad ti pišem poruku nekjako se drugacije osjećam nego kod drugi .Mislim da je to dobra ideja , mozda stavi m i ja svoju sliku ,ali bih volila da i drugi to urade ,to mi je nekako prisnije ,toplije, volim ljude i druženje pa možda i to ima veze ,ali ti si zaista neiscrpna u idejama i kombinacijama.
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako puno lijepih stvari
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve lijepo veselih boja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kompletić za kuhinju savršen
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
OH, koje umijeće same ideje , a da ngovorimo o izradi ,prekrasno ,gdje samo nadješ te stvarćice za obradit?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |