Dnevnik mog ne/rada |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | ||
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
......hehehe svakog gosta tri dana dosta, necem se gurati ni smetati samo sam htjela pokazati i sada sam ih maknula.
Vrlo rado bin ja otvorila dnevnik da imam tu srecu da zivim svakodnevno kao vi svoj vrt, ali kako je to meni samo ljetna vikendica to cemo za sada zaboraviti......nadam se da ce doci i to vrijeme
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Rijeka, nemoj zafrkavati, svaki vikend nešto delaš, pa brat stalno nešto čačka, zaljeva, kosi travu, stavlja šator, stolice, pije se kava, nije istina da neš što pisat, a radovi u kući tek, a podrum, a kamenje.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
ma rijeka nisi trebala micati slikice......samo smo te zezale
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
ajd rijeka vrati slike.....ili otvori svoj dnevnik pa ih tamo stavi....baš su simpa slike sa škrinjom
![]() danas smo muž i ja napokon porušili oras što je bio preblizu kuće i sad mi je taj dio tako pust
![]() p.s. zanemarite nered
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Šteta oraha, ali biti će to zgodno mjesto za nešto - smislit ćeš ti već što.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ja sam čula da ispod oraha nije zdravo sjediti pogotovo za muške???!!!
Iris imaš li djecu???
|
||
![]() |
||
|
nemam djecu proljeće
a što se tiče ove praznine mislim da ćemo početi sa vrtnim roštiljem pa onda dalje kud nas misao odvede
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Roštilj je uvijek dobra ideja!!!
Usput blizu 1000 si, samo da znaš da te pratim!!!
|
||
![]() |
||
|
nemoj me pratiti....uhodo jedna
![]() a šta dobijem kad skupim 1000 ?
![]() |
||
![]() |
||
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
|
Napiši pa ćemo vidjeti.I ja sam znatiželjna.Ja ganjam 500, pa da znam šta me čeka kasnije.
|
||
![]() |
||
|
Mikice kad skupiš 500 čekaju te naše prekrasne slikice a očekujemo i tvoju....znači isprobavaj poze
![]() p.s. evo 1000 sam skupila i sad sam odrastao grm
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ups pa to je bilo brzo, sada si me uhvatila nespremnu!!!
Hoćeš pršuta upravo jedem a to mi prvo pade na pamet!!!
Izludile su me sa paštetom od kulena a trenutno ga nemam u frizideru pa sam udarila po pršutu...
A šta bi ti htjela povodom 1000???
A ti Mikice za nagradu dobiješ sve nas (jasno na slikama)
|
||
![]() |
||
|
Iris vau - čestitam na 1000 - sad si velika i odrasla- kako je lijepo vidjeti okrugli broj u tvojem postu.
Sad mogu poć spavat - tebe sam čekala.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
|
Iris čestitke!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
To što ubereš u prirodi- to je nešto najljepše što može biti.
Neka ti uspije.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Sretno sa sadnjom!
|
||
![]() |
||
|
Iris, čestitam ti , ali i ja ću uskoro za tobom, već drugi tjedan.
A cvijet bih ti poslala ali bi to trajalo vjerojatno do nedjelje dok mi komp otvori slike, pa si ti jednostavno zamisli da sam ti ga poklonila!!!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |