Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 63> |
Korisnik | |
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuglice su kao iz bajke ,koja mašta, svaka ćast!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Onda sam ja očito mislila na druge jer imaju u mega koloru neke kaj se slažu jedne sa drugima pa dobiješ mali milijon kombinacija ali mi je to bilo puno za njih
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Nesto si.krivo vidjela......kod Megacolora je cca 45kn a kod Monartice 580 din. Mislim da cak nije neka jako velika razlika ali ja nisam vidjela da ih i Megacolor ima....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Koloko te dođe ta šablona preko narudžbe one u mega koloru su oko 80 kn ako sam dobro upamtila baš ču virnut na fejs i tamo sam ma svugdje sam i nisam nigdje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Naša Jani je neumorna, bravo
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala Tea luna!
Monart popunjeni profil - tako nekako, pokušaj a ako ne uspiješ popodne ti javim sada nemam otvoren fejs.....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Baš je fora ovo sa oblačenjem u tkaninu..vrlo mi se sviđa
a kako se zove ta Monartica na fejsu ako nije tajna ? ne mogu je pronaći pod Monartica < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Divno, a možeš i za mene jedno 1oo kom. napraviti-šalimse date šlag ne vudre.
Za kavu nije nikakva obaveza, ako se nadjemo dobro ako ne isto dobro ima još dana |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Proizvodnja kuglica je u tijeku:
Jedna zajednička fotka...
![]() I onda pojedinačne fotke......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odlučila sam se za malo promjene pa sam kombinirala dvije tehnike, decoupage i oblačenje u tkanine na ovim kuglicama.....
|
|
|
![]() |
|
Gogs i Kokica - samo pitajte što god vas zanima, ako znam pomoći ću!
![]() |
|
|
![]() |
|
Tatjana - ne znam koliko ću uspjeti ukomponirati svoje obveze, voljela bih doći....ali mi je ovaj tjedan raspored jako zgusnut!
Dalija - nikakva tajna, šablonu sam preko fejsa kupila od Monartice (ne znam da li si na fejsu.....mi koji jesmo znamo tko je Monartica - žena je iz Srbije i ima fenomenalne stvari). I ja sam kupila do sada poneke šablone ali s niti jednom na kraju nisam bila zadovoljna, ne zbog kvalitete ili nekvalitete nego s krajnjim rezultatom. Ova me oduševila na prvu! Iste takve - Viva decor ti drži i Megacolor u Savskoj (na zadnjoj stanici tramvaja). Inače tamo ima predivnih stvarčica.....i za preporučiti su....
|
|
|
![]() |
|
sve je mmmmmm a ak nije tajna koju si šablonu i di kupila ja kupila nekoliko ali su mi tak tak upotrebljive
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa sad bi vi sve išle na poduku, a mene niste zvale,dobro dobro.
Jani Gogs piše da bi došla, pa sam rekla da ako ne sutra onda u srijedu možda dodje i Okić,tko može neka dodje, ako ne bumo ja i Gogs sam peile kavu i papale Vincekove kolače. |
|
![]() |
|
kokica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
I ja bih se pribilježila!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala
![]() Radila sam sliku uz sat koji je već prije napravljen. Dobila sam narudžbu da uz njega napravim i sliku.....
![]() i slika posebno:
![]() Dugo sam tražila dobru šablonu i konačno sam ju pronašla..... Ima jako puno mogućnosti kombiniranja i mislim da se neću razdvajati od nje, hehehe....
|
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
msm...sta reci?
jednostavno prelepo! ![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje
![]() Tatjana - preko fejsa sam kod Mirele Mikić naručila svijećnjake još prije nekih mjesec i nešto.... točnu cijenu momentalno ne znam, ali mislim da su bili cca 40 kn
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepo, lijepo i ... lijepo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |