Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sarita - upoznavanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sarita - upoznavanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 147148149150151 172>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 10:11

Samo par dana nisam zavirila u tvoju galeriju a kod tebe novih radova kao u priči..... Teško je nešto izdvojiti kada mi se sve sviđa. "Zapeli" su mi za oko oni tvoji neobični podmetači, odnosno podložak u kojem stoje - to je nešto preuređeno ili si skoro kupovala, jako mi se sviđaju!

Ali za sve zajedno smile55
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 15:04
hvala vam cure na pohvalama ,uvijek gode,.....Jani,podmetaci su drveni a za slikanje sam "posudila" moj kucbi nosac,nije nista preuredjeno ,imam ga odavno
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 15:13
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 15:17
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 08:30
mrak slika
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 08:33
WOW!!!Koliko godina rada je potrebno da se postane takav majstor?
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 18:44
Novogodišnja je famozna
Na vrh
kikins View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikins Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 08:55
samo ako bih bas morala da biram...bili bi to svecnjaci.
ali sve skupa je prelepo!!!!!!!!
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 17:00
hvala vam cure
metalne kutije
Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 404
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 18:17
Baš si majstorica-đavolica.Kod tebe nema greške.
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 06:32
Več sam ti rekla obožavam način na koji spajaš razne motive ova kutija sa jelenom naprimjersmile58
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 10:30
Pa opet nešto svaki dan imaš nešto novo, divne su ti kutije.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 10:43
hvala vam cure drage
Lily,svidja mi se ono ..djavolice
TB..hvala za pohvalu,kutije sam dobila od drage prijateljice i jedva cekala a ih uradim,po prvi put sam koristila i hladni porculan na poklopcu kutije.
Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 10:56
Neznam zasto ,mozda zbog slike na avataru ,kad ti pišem poruku nekjako se drugacije osjećam nego kod drugi .Mislim da je to dobra ideja , mozda stavi m i ja svoju sliku ,ali bih volila da i drugi to urade ,to mi je nekako prisnije ,toplije, volim ljude i druženje pa možda i to ima veze ,ali ti si zaista neiscrpna u idejama i kombinacijama.
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 13:44
Jako puno lijepih stvari Thumbs%20Up
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 17:51
sve lijepo veselih boja posebno stolčeki
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 10:19
hvala vam cure
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 15:51
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 12:05
Kompletić za kuhinju savršen Clap
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 15:45
OH, koje umijeće same ideje , a da ngovorimo o izradi ,prekrasno ,gdje samo nadješ te stvarćice za obradit?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 147148149150151 172>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.