Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 83> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
naravno šetnja kod tebe uvijek prija,noviteta ne manjka,žilim ti praznike sretne i puno zdravlja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
pozdraf
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala svima na lijepim željama. Naravno i ja svima vama želim svako dobro za Božić, a Novu godinu si bumo čestitali naknadno.
No, malo jesam zaspal ovaj svoj zimski san, ali tako to ide u ovo vrijeme kiselog zelja... Spremam jedan izvještaj već neko vrijeme, ali nikako da se sednem i napravim to, bit će ovih dana nešto slika. Pozdraf svima! |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Medo sretan ti Božić i puno zdravlja!!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Medo, kaj je s tobom, nije valjda da spavaš zimski san ko pravi...
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Biti će ovdje i kolača od lješnjaka mmm...vrt je dobro urodijo sa plodovima i cvijećem.Ova tvoja indijanska gredica me podsjeća na mladost jer sam ih obožavala -mislim indijance i htjela živjeti slobodno u prirodi kao oni...za sve je kriv Winetu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Medo, imaš svega i svačega!
Ja bi miceka! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Uvijek lijepo kod tebe, a mačak je zakon
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Dadinice, ja sam čuo da čičoka može vrlo dobro prezimiti u zemlji, da se tako zapravo i čuva jer vani ne može dugo izdržati... Provjerit ću.
Andina bit će mi drago ako uspiješ nabaviti čičoku za sljedeću kavicu, zahvalan unaprijed :) Evo malo novih slika ![]() sve u cvatu :) ![]() ovo mi je bilo fora kak se lozica splela s klematisom novitet u voćnjaku - asimina-indijanska banana, još dvije sibirske borovnice i jedan goji makovi cvatu aster i društvo krizantema panjek neveni u indijanskoj gredici ![]() i naravno kontrola novih biljaka... Lijepi pozdraf svima |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Medo, znam ja gdje ima čičoke! Ak je uspijem izvući iz zemlje, donesem ti na sljedeću kavicu.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zbilja je kod tebe jako lijepo! Mačak je zauzeo pravu šefovsku pozu, baš je sladak.
Ne znam koliko sam mjerodavna, ali ono ti nije čičoka. vijet jeste sličan, ali čičoki je sredina tamnija.... mi taj tvij cvijet znamo kao kineski suncokret i trajnica je. Čičoka bi ti smrzla po zimi, ne? |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Medek samo mi posla daješ ![]() ![]() naime...nemaš čičoku jer ako je ovo sa bistričke kave, onda sam sto posto sigurna da nije čičoka :) stvarno je neka vrsta trajnog suncokreta čičoka ima gomolj http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3013 a ovaj suncokret ima rizome i malo bujnije cvate i ne vole ga voluharice kao čičoku...a čini mi se (već dva dana blejim po slikama) da je mala razlika u listovima...mala jako ne znam da li bi ti kaj bilo da pojedeš ove rizome, ali ja nisam probavala ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Medo dugo nisam bila kod tebe, ali vidim ti si bio vrijedan i to se vidi po tvom vrtu. Lijepo je cvijeće, a bit će i zimnice
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Bome ima tu posla, i to dosta. A društvo oko panja je super.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |