Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 23> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gruća je zbilja prelijepa,prosula sam sijemena pa ako na proljeće bude mladih biljčica dobiješ samo me potsjeti(nisam sigurna jesam li skupila sjemena),sa morandom mikako na zelenu granu kažu da se lako prima i bez problema raste a meni ne ide pa ne ide,opet sam ostala bez nje ![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hvala Belica,vidjela sam da joj nešto ne paše ali nisam znala više u čemu je problem.Kažeš kisela zemlja što se pod tim točno podrazumjeva? Je li dovoljna vrtna ili moram u kupnju.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opet sam prošetala, stvarno imaš prekrasnog cvijeća
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sretan Božić i sve najbolje cijeloj obitelji!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sretna ti, vesela i uspješna Nova!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
DRAGI MOJI GOSTI SVIMA VESELA,RADOSNA,SRETNA I CVJETNA NOVA 2013.G. |
|
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Krasno šarenilo,
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Svako dobro tebi i tvojoj obitelji !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Neka ti Nova 2013 godina bude ispunjena srećom, zdravljem i blagostanjem!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Hej društvo hvala vam na lijepim željama!
|
|
|
|
![]() |
|
Malo se i radilo ove kasne jeseni nastao je ovaj otok čuvarkuća
![]() ![]() pa se malo ponovilo: poklon od Free bila maleca ali lijepo raste,ako tko zna naziv ove aloje bilo bi super ![]() kupila u bauhausu ovu prekrasnu orhideju ![]() a danas bio lijep i sunčan dan pa se radilo,sadilo...ove lukovice tulipana davno su posađene uz lavandu,godine prolazile lavanda narasla a u proljeće pojavi se poneki cvijet danas se sjetih zaviriti ispod lavande i imala sam što vidjeti hrpu malih izbojaka,pa rekoh ovdje od njih nikakve koristi idem ih presaditi pa možda u proljeće budem uživala u njihovom cvijetu što je najzanimljivije ovo su mirisni tulipani,nisam ni znala da takvi postoje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Samo sam zavirila i vidim odlične ideje...... za čuvarkuće.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Zavirila i ja
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš mi je simpa otok s čuvarkućama
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo da i
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I ja sam navratila... Lijpe novosti sa čuvar kućama, biti će to za 10 kada narastu.
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |